Psychiatr Více

• Farmakoterapie

• Psychiatrické konzultace

• Psychiatrické vyšetření

• T

Během života jsem již navštívil mnoho lékařů, avšak žádný mi nedokázal efektivně pomoci s mými dlouhodobými problémy.
    Jednoho dne jsem však konečně našel lékaře, který našel tu správnou cestu. Pan dr. Pořický je výjimečný odborník, který spojuje profesionalitu s lidským přístupem. Od našeho prvního setkání jsem cítil, že mu na pacientech opravdu záleží, neboť naslouchá, respektuje je a vytváří prostředí důvěry. Člověk se u něho necítí býti se svými problémy na obtíž.
    Jeho vysoká odbornost a nabyté zkušenosti jsou patrné nejen v samotné léčbě, ale i v tom, jak dokáže vše srozumitelně vysvětlit. Každý krok měl logiku a vedl k postupnému zlepšení. Pan dr. se zajímá o celkový stav pacienta a vždy mi dokázal poradit.
    Velmi oceňuji jeho trpělivost, empatii a schopnost podpořit člověka, když to nejvíce potřebuje. Díky jeho péči se konečně podařilo zlepšit kvalitu mého života.
    Pokud hledáte psychiatra, který vás nejen vyslechne, ale skutečně pomůže, mohu pana doktora s plnou důvěrou doporučit!

• V

Díky péči pana doktora jsem se zbavila úzkostí – celý rok bez jediné úzkosti. Pan doktor je skvělý, laskavý a empatický. Jsem mu za vše moc vděčná.

• Psychiatrie psychiatrické vyšetření  •

Pan doktor je velmi empatický, vždy hledá nejlepší řešení, skvělý profesionál. Docházím k němu již řadu let a mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti.

• Psychiatrie farmakoterapie  •

• B

Pana doktora si nemohu vynachvalit. Jeho pristup je velmi osobni a zaroven respektujici, coz mi vyhovuje. Takto si predstavuji vstricneho profesionala.

• Psychiatrie psychiatrické konzultace  •

Bydlím od ordinace pana Pořického 3 hodiny. A nelituji jediný kilometr. Skvělý doktor, který opravdu chce pomoct.

• A

Ráda bych vyjádřila svou upřímnou vděčnost panu doktorovi, který se ke mně vždy chová s nesmírnou empatií a ochotou. Jeho profesionální a lidský přístup mi vždy dodá pocit klidu a důvěry. Velmi si vážím jeho individuálního přístupu, vždy pečlivě naslouchá a pomáhá mi překonat obtíže s pochopením a respektem. Jsem velmi vděčná za jeho péči a rozhodně ho doporučuji všem, kdo hledají odborníka s lidským přístupem.

• Psychiatrie psychiatrické konzultace  •

• D

Budu u pana Pořického druhým rokem a velmi musím pochválit to, jakým způsobem jedná s lidmi, je empatický, vyslechne vás a zároveň má i velmi rozsáhlou znalost ve svém oboru, kterou dokáže poměrně jednoduše předat svým pacientům, aby věděli jak ten daný lék funguje přímo na neurotransmitery.

• I

Naprosto skvělý lékař, nevím, kde bych bez něj byla. Starostlivý, empatický, pečlivý, vždy pečlivě přemýšlí nad tím, co je pro mě nejlepší. Neměnila bych.

• Psychiatrie Jiný  •

Pan doktor je jeden úžasný člověk. Díky jeho léčbě se cítím mnohem lépe. Moc příjemně se s ním komunikuje a líbí se mi jeho vystupování. Návštěva lékaře nemusí být nutně nepříjemnou záležitostí, jak bývá většinou zvykem :-)
    Jsem mu velmi vděčná a děkuji za jeho osobní přístup.

• Psychiatrie farmakoterapie  •

• A

Pán doktor Pořický mi veľmi pomohol s problémami, ktoré sa mi dlho nedarilo riešiť, je citlivý, empatický a má snahu človeku skutočne pomocť, týmto ho vrelo doporučujem.

Odpovědi

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den je mi 19 let všiml jsem si že mám někdy deprese jsem kluk a chtěl bych se poradit s nějakým lékařem jestli by mi nedoporučil nějaké antidepresiva vážím 60kg a měřím 175cm mám mírnou aritmii už od narození ..
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď

Dobrý den.Váš problém je řešitelný, je třena se objednat k vyšetření. MUDr.POŘICKÝ

MUDr. Michal Pořický

již 3 roky beru prášky, 1x denně tabletku zoloftu (100 mg) a při akutní úzkosti tabletku ataraxu. Občas dělám takovou věc, že když chci pít alkohol, den před a den po všechny prášky vynechám, abych na prášky nepila. Chci se zeptat na následky, jak moc mi to škodí, nebo jestli existuje jiný způsob, jak si na akcích alkohol dát. Děkuji

Nepít.

Prohlížet všechny odpovědi