MUDr. Michaela Prokešová

Zubař Více

Valašské Meziříčí 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Vsetínská 1266, Valašské Meziříčí

Paní doktorka Prokešová je lékařka "pár excelans".Vždy vyjde pacientovi vstříc a opravdu člověk nemá obavy jít k ní ať už na preventivní prohlídku a nebo s bolestivým onemocněním.Celá rodina jsme rádi, že máme zrovna ji,jako ošetřující lékařku.Hana

Paní doktorka Prokešová mi zachránila chrup a způsobila, že se nebojím vůbec k zubaři chodit.O jejích kvalitách svědčí i to,že je problém se k ní již dostat.Jsem moc ráda,že se mi to před několika lety podařilo. Je takový ten typ lékaře, který má "v merku" celou rodinu. Má ordinaci v sousedství svého syna a oba jsou schopni se v nutných případech zastoupit. Taková perlička - při delším zákroku jsem schopná usnout v křesle.Ze zubaře nemám díky ní vůbec obavy.

Pane Pepo,i já souhlasím.Vždy jsem měla strach ze zubaře,ale tak perfektní přístup jak paní doktroky,tak sestřičky mě nakonec přesvědčí o tom,že na tom opravdu nic není,strach opadne a já se tam opravdu těším.Navíc z čeho mít strach,když je to nejlepší zubařka.Příjemné prostředí a když tam navíc potkáte někoho známého,je to radost.

Ano souhlasím s paní Marii,a chci doplnit že i díky příjemným,hezkým a milým sestřičkám se utrpení z návštěvy u zubního lékaře stává pravým opakem.Váš spokojeny pacient Pepa.Jen tak dal a úroven našeho zdravotnictví bude stoupat

Velmi profesionální lékařka,mohu jí všem doporučit.Její moderní vyšetřovací metody rychle pomohou zvládnout i závažné komlikace a tím urychlí léčbu pacienta.Ve spolupráci se svým synem Dr.Prokešem Martinem jsou pro stomatologii opravdu nepostradatelní.Je velmi milá na své pacienty a to jak na ty dospělé tak i na ty nejmenší.Pro dommácí prostředí v její ordinaci je každá návštěva pro mě velmi přijemná.Je to opravdu skvělá lékařka!

B

Ošetření u ní je hororová hrůza!!