MUDr. Michaela Kubíková

Zubař Více

Nýřany 1 adresa

Zubní ordinace

Masarykovo náměstí 448, Nýřany 33023

Myslím, že to není špatná zubařka,ale asi jsou i lepší. Některé její zákroky mě bolely a po posledním vrtání jen tak navíc a následném zaplombování, protože jí odpadl pacient, jdu hledat jiného zubaře....

Chodím k paní doktorce i s dětma a i když jsem se odstěhovala z NÝŘAN nevadí mi k ní dojíždět.ANI DĚTI SE JÍ NEBOJÍ,PROTOŽE TO S NIMA UMÍ.

• Opravdu je to super zubařka!Nikdy neděla žadný zákrok zbytečně a je velmi šetrná. Mzslim, že lepší stomatolog není. Chodím k ní již dost dlouho na to, abych ji všem doporučila!

• T

Paní doktorka je super! Za celou dobu, co k ní chodím, mi nikdy nevypadla jediná plomba, obtížné vytržení zubu zvládla skvěle, vůbec jsem nic necítila, ani potom, a to jsem od ní dostala prášek. Vždy ochotná sdělovat informace o moderních metodách ve stomatologii, příjemná!

Potvrdím to, co už paní A.P. napsala. Ze zubaře mám strach snad jako každý, ale k paní doktorce jezdím ráda. Je příjemná a zákroky u ní jsem zatím vždy vydržela bez injekce. Moc šikovná paní doktorka.

• A

velmi dobrá a příjemná zubní lékařka , která se pacientům věnuje a vše vysvětlí. Je to divné, ale nic mi tam nebolí, a že se bojím.