Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
Specializace
- klinická psychologie
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Konzultace online
Psychoterapie dětí a mladistvých
Rodinná psychoterapie
Rodinné psychoterapie
S.M.
Keby mal každý človek terapeuta ako je pani Kristýna, svet by bol hneď krajším miestom plný ľudskosti, empatie a veľmi veľkého pochopenia. A o tom to je, terapie s pani Kristýnou sú pre mňa symbolom bezpečia a pochopenia. Nezáleží či je môj problém veľký alebo potrebujem vyriešiť maličkosť, vždy cítim maximálnu pomoc s nasmerovaním na vyriešenie, ktoré vďaka terapiám skôr či neskôr príde. Veľmi oceňujem najmä to, že na terapiách sa cítim naozaj sama sebou a budem vypočutá. Najviac sa mi taktiež páči vysoko profesionálny no zároveň ľudský prístup. Nikdy nedostanem nádielku toho čo mám a nemám robiť - naopak vďaka otázkam, ktoré na terapii dostanem, na odpovede prídeme spolu. Učím sa tak chápať seba v súvislostiach a lepšie si rozumiem, vďaka čomu sa mi neuveriteľným spôsobom následnej zlepšuje kvalita môjho životného balancu. Nič z toho by bez pani Kristýny nebolo možné a ja som naozaj vďačná, že mám takúto terapeutku už takmer 2 roky. Vysoko odporúčam!
H. K.
H.K. paní magistra je velmi empatickám, milá, důsledná. Syn jí okamžitě měl rád, i přes předchozí problémy u jiného psychologa se na ní velmi těšil. Spolupráci mohu jen doporučit! Vážím si jejího přistupu!
K.J
Velice příjemné vystupování a odborná pomoc. Paní Kristýna opravu dokáže pomoci. Mohu jenom doporučit.
Ondřej K.
Cením si empatického a pragmatickeho přístupu od paní Kristýny. Díky skvělé komunikaci si dokázala získat mého syna, který se na další schůzku, k mému překvapení, těší.
P. H.
Paní magistra má profesionální a lidský přístup, je empatická. Na první schůzce naslouchala, nesoudila mě. Srozumitelně mi vysvětila v čem tkví můj problém. Mám v ni důvěru.
Specializace
- klinická psychologie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.