Poliklinika Olomouc s.r.o.

třída Svobody 1067/32, Olomouc 779 00

• Srdečně zdravím všechny přítomné.Jedním slovem o pani doktorce-VYNIKAJÍCÍ.Nedám na ni dopustit.Chápe každého pacienta,ať za ni přijde s jakýmkoliv problémem.Janula

• R

Lékařka, která je příjemná, optimisticky naladěná, rozdává úsměvy ..no a k tomu ještě i léčí..co více si přát!!! Vřele doporučuji...Sedláčková Romana

• K paní doktorce chodí celá naše rodina, vždy odhalila vše perfektně, pečlivě vyšetří, posílá vždy zavčas na odborná vyšetření, je komunikativní, vždy vyjde vstříc, máme ji moc rádi :-)

• Paní doktorku doporučuji, je velmi pečlivá a vstřícná.
    Hana Pochmanová

• Díky tomu že jsem k pí. Dr. Hradilové přešel od své předchozí praktické lékařky jsem byl poslán na kompletní vyšetření které odhalilo vážný vleklý problém. Měl jsem to udělat mnohem dřív. Odborné hodnocení přenechávám odborníkům.

• T

Pani doktorka je velice ochotná pečlivá chodím k ní bezmála 20 let a samá spokojenost neměnil bych.

je dobrá, doporučuji.

• O

paní doktorku mohu s čistým svědomím doporučit, jsem naprosto spokojen.

• V

Chodím k ní už dlouhá léta a na prostá spokojenost.

• R

Jde o jednu z nejlepších lékařek, kdo píše negativa, at´ se nad sebou nejdříve zamyslí.
    Věnuje se celé naší rodině a její přístup je lidský, fundovaný.