Ambulance praktického lékaře

sady 28. října, Břeclav 69002

Ambulance praktického lékaře.

Mládežnická 15, Břeclav 69002

• vždy ochotná a vyslechne lidi

• Velmi vstřícná, vyslechne, poradí a vždy s úsměvem. Vždyť už jsem u ní přes 25let.

• Jsem naprosto spokojena a doporučuji pani doktorka je milá vstřícná a vždy mi poradí a pomůže a když je to nutné navštíví mě i doma.Salajková Marcela

je velmi přívětivá k pacientům jsem spokojen

• R

jsem velmi spokojená s paní doktorkou,je vstřícná ,umí poradit a vždy mě vyslechla a dobře doporučila vhodné léčení

Doktorka vždy pečlivě vyslechne pacienta, sama navrhne potřebná vyšetření, snaží se pomoci a uzdravit. Možná poslouchá až příliš trpělivě, takže vyštření jednoho pacienta může zabrat velmi dlouhou dobu.

Já osobně jsem s paní doktorkou spokojená vždy mi vyšla vstříc a snažila se o co nejrychlejší léčbu a cenově dostupnou mím finančním prostředkům.Přístup k pacientovi je velmi dobrý a příjemný.

• D

poslouchá pacienta a podle toho léčí.je mila a vždy vstřícná.

Paní doktorka je výborná, vždy se mi dostatečně věnuje a pečlivě mě vyšetří.

• B

Paní doktorka je ošetřující lékařkou naší rodiny již více než lo let. Je velmi milá, vstřícná, vždy se zajímá nejen o momentální zdravotní potíže, ale také o situaci v rodině, řeší všechny problémy v souvislostech, tak aby odhalila a mohla odstranit příčiny obtíží.
    Jsme velmi spokojeni a mohu ji všem jen doporučit.