Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
A. Z.
U paní doktorky jsem byla od narození do dospělosti a nikdy nebyl problém. Vstřícný a milý přístup, vždycky vypadala, že mě ráda vidí, všechno si pamatovala, sestřička ještě milejší, i s mamkou si dobře popovídaly. Víte co, dítě to vnímá jinak.
Taky jsem díky ní řešila svou skoliózu, která mohla být horší, kdybych o ní nevěděla.
L.M.
Neznám lepší doktorku. Jako dítě jsem k
p. Doktorce chodila já i moji sourozenci.
Dnes k ní chodí naše děti a jsme nadmíru spokojeni. Paní doktorka je velice pečlivá, milá, trpělivá a raději pošle někam zbytečně než,aby něco zanedbala . Jak paní doktorka,tak i sestra jsou naprosto top.
Irena Krigarová
Paní doktorka je velmi pečlivá, snaží se opravdu pomoci ve všech směrech, milé jednání. . .........
Markéta
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Je velmi pečlivá, nic nezanedbá, je příjemná, s komunikací s ní není problém. Sestřička je taky strašně fajn. Moc doporučuju!
Neznám lepší a pečlivější paní doktorku.Chodila jsem k ní se synem,nyní je mu 26let,s dcerou,které je nyní 22let a teď k ní chodím s nejmladší dcerkou 10letou.Vždy je milá,velmi pečlivá.trpělivá.Opravdu neznám lepší lékařku.I sestřička je tam s ní pořád stejná,také příjemná a milá.
Paní doktorku opravdu všem doporučuji,nikdy nic nezanedbala,je velmi zodpovědná,je to lékařka na svém místě.
~
Velmi doporučuji, paní doktorka je velmi příjemná, trpělivá a hlavně pečlivá, radši pošle někam zbytečně, než aby něco zanedbala. Už jsme takto byli na dětské kardiologii a očním a máme jistotu, že je vše v pořádku.Skvělá doktorka, vše vysvětlí a konzultuje, i když už má po pracovní době, nikdy nás neodbyla, i když měla plnou čekárnu.
~
Mohu potvrdit, že paní doktorka je odbornice a velmi pečlivá, dcera ji má také ráda. Má to však i své nevýhody, kterými jsou velmi dlouhé čekací doby (v době zvýšené nemocnosti je běžná 1-2 hodiny), což se s batoletem a menšími dětmi špatně snáší.
~
Přešel jsem k ní od jiné lékařky, ještě když jsem nechodil k lékaři pro dospělé a mohu jen chválit. Dělá vždy vše co je v jejích silách, nikdy jsem neměl pocit, že jsem zanedbán nebo odbyt. Doporučuji všem.
~
Vynikající lékařka, jak odborně, tak svým lidským přístupem. Vše vysvětlí, na děti příjemná, pečlivá, nikdy nic nezanedbá. Umí promluvit i s dospívajícími dětmi, rozumí jim. Obě děti u ní byly až do věku 19 let a nemám jedinou výhradu. Velmi doporučuji.
~
Paní doktorke je opravdu super. Mám rok a půl starou dceru,se vším poradí,trpělivě vysvětlí a dáva si záležet aby nic nezanedbala. Mohu jen doporučit.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.