Radomyšlská 336, Strakonice 38601
Tereza
Paní doktorka Thöndlová je naprosto úžasná zubařka...moc ji děkuji za její zlaté ruce, přístup, lidskost, trpělivost a snahu pomoci
• Soukromá zubní ordinace • Špatně opravený zub od předešlé zubařky •
danamrazkova
Hrůza znám paní doktorku od té doby co mam dítě na světě a už tomu je deset let a můžu vám říct sama osobně už bych tam nesla,museli jsme odejít a memu synovi napsala do karty že mu ve 2,5 letech dávala dren o ničem takovém nevím hold peníze do kapsy a ted jsem spokojena!!!!!
Václav K.
Paní doktorku jsem musel navštívit na pohotovosti a nechápu jak takový lékař ještě pracuje. Opravdu překonala mé nejhorší obavy. O placení raději nemluvím.
Miloš
Znám paní doktorku velmi dobře,je to člověk kterej se obohacuje na úkor druhých,cokoli vám udělá chce zaplatit a do očí vám řekne že to není pro ní ale pronájem laboratoře a tak dál,a když po ní chcete doklad tak rázem ze 150 Kč doplatku je 40 Kč,problémy s pojišťovnou opravdu má a jde o dost velkou částku zpronevěry a nyní probýhají výslechy a šetření policie,jinak věčné výmluvy na bolest hlavy,rukou a tak dál.Já osobně bych k ní nešel už ani ze svým psem
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dobrý den,zaregistroval jsem se u této lékařky s celou rodinou.Paní doktorka je velice příjemná a vstřícná.Dnes jsem tam byl se 7 letým chlapcem a musím říci,že jestli paní doktorka měla problémy s pojišťovnou,tak její odbornost to nezasáhlo.Všichni jsme jen lidi a já jen mohu říci,že její práce je mnohem kvalitnější než-li u p. doktorky Voldřichové.
Toušek Ivan• • •
Zaregistroval jsem se u této lékařky i s klukem.Paní doktorka je velice příjemná a trpělivá.Myslím si, že i když měla nějaké problémy,tak ji to na odbornosti nijak neuškodilo.Jsme jen lidi.
S pozdravem Toušek Ivan• • •
S pani doktorkou jsem velice spokojena, navstivila jsem dost zubaru a i prisla i o nake zuby diky nim , pani doktorka je sikovna a hlavne lidska.Nedam na ni dopustit a zavsechno ji touhle cestou dekuji.
Při vzpomínkách na prohlídky zubů u p. dr. Thondlové na ZŠ Dukelská mi doteď vstávají chlupy hrůzou po celém těle. Měli jsme se spolužáky podezření, že plombuje i zdravé zuby. Já mam od ní skoro celou pusu samou plombu, přitom jsem od doby, co jsem změnila zubařku, neměla ani jeden kaz.
Jednou mi vrtačkou pořezala ret a tvrdila, že jsem sebou cukla, což nebyla pravda. Sestře odmítla vytrhnout zub, údajně proto, že "má moc malou pusu".
Tuto lékařku vám rozhodně NEDOPORUČUJI!!!!
Kristýna F.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jsem s lékařkou velmi spokojen a všechny její úkony mám bez připomínek
Jan
výborná, doporučuji!