nám. Svobody 1976, Kladno 27200
Z
Zuzana
U paní doktorky jsem byla velmi spokojená. Bohužel již dva roky jsem na ní nenarazila a byla jsem donucena chodit k jiné lékařsce
E
Eva
Myslim si, ze pani doktorka Cermakova byla dobra doktorka, ale bohuzel uz ma svuj vek. Ja jsem byla neprijemne prekvapena jeji ukvapenosti a zmatenosti jiz pred dvema roky. Pani doktorka me vysvetlila, ze musim dostat injekci, a bohuzel po chvili zapomela a chtela me poslat domu. Je pravda, ze ma prijemny pristup a je hodna. Ale radsi chodim k pani doktorce Barany, ktera mozna neni tak upovidana, ale zato je to skutecny odbornik.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velmi příjemná, komunikativní, vše umí vysvětlit "lidskou řečí", citlivá. Hodnotím rozhodně kladně. Byla jsem vždy spokojena.
Laskavý přístup, nevtíravý humor, citlivost, přívětivost.
Tato doktorka byla mnohem lepší než Berenika Baráni,jež jí nahradila...Byla profesionálnější..Ale měla jednu nevýhodu:proto nedávám nejlepší:je hrozně upovídaná a tím pádem právě čekáme vždy dlouho v ordinacích..A Baráni je v tomhle lepší,i když to zase přehání:ta se naopak nebaví vůbec!!
Nejlepší doktorka jakou znám, milá, příjemná, vše vysvětlí, člověk se nestydí se na cokoli zeptat a odpověď nedostane jen v odborných termínech ale paní doktorka vše normálně a lidsky vysvětlí. Jen je škoda, že už tam nepracuje ta hodná silnější sestřička, to byl opravdu poklad, také hodná a milá jak paní doktroka :) škoda že už pracuje tak málo.
Super přístup, s lepším přístupem jsem se nesetkala. Doktorka na svém místě
Verča
K této paní doktorce jsem přestopila již před dvěma lety a vůbec nelituji. Je velmmi příjemná a starostlivá. Nikdy nic nezanedbala a pomohla když mohla. momentálně žiji mimo ČR a s paní doktorkou v tomto ohledu není žádný problém. Stačí předem poslat mail a je to.
Pané doktorka je velmi příjemná, hodná a pečlivá. Souhlasím s ostatními, že sestřičky jsou jejím pravým opakem. Bohužel, to takhle funguje 20let, co k paní doktorce chodím.
P.
paní doktroka je kvalitní a příjemná. Bohužel mám problém s tím, že každý doktor řekne něco jiného. A u paní doktorky se domnívám, že v některých věcech má názor vycházející ze starších poznatků vědy. Jinak ji doporučuji, nikdy jsem se nesetkala se špatnou náladou ! sestřičky bohužel nejsou nejmilejší.