MUDr. Marian Kacerovský

Gynekolog · Více

Žatec 1 adresa

Gynekologicko-porodnické oddělení, Nemocncie Žatec

Husova 2796, Žatec 438 44

• Mudr. Kacerovský je ten NEJLEPŠÍ!!!! zachránil nám malou princeznu a perfektně o nás po celou dobu rizikového těhotenství staral!!! Umí opravdu zázraky!!!!

• Bylo by skvělý, kdyby takových doktorů jako je MUDr. Kacerovský bylo více. Když ho budu hodnotit jako jeho pacientka i při profesní spolupráci. Je to lékař na svém místě. Velmi rád se vzdělává, pracuje na 100%, jako jeden z mála lékařů řeší rád komplikované případy a co je nejdůležitější dává do své práce srdce, což se teď už u lékařů nevidí. Takže pokud máte problémy a nevíte si s tím rady, vřele doporučuji.
    Doufám, že bude mít službu, až budu přivádět na svět v červenci své 1. dítě, o které se díky svým znalostem a přístupu také zasloužil.
    Andrea T.

• NIKDY JSEM SE NESETKALA Z LEPSIM PRISTUPEM,JE PANA DOKTORA OBROVSKA SKODA,ZE ODESEL Z MOSTU.BYL VELKOU OPOROU PRO PACIENTY A VELMY DUSLEDNY.ROSTEJNSKA

• Milý a příjemný je pouze, pokud je všechno tak, jak má být, pokud nastane situace, že musí něco sáhodlouze řešit a nedej bože v noci, je hrubý a arogantní

• Skvělý pan doktor, odborník, který se neustále vzdělává - a navíc má úžasný přístup. Doporučuji, Daniela Svobodová

• hrubé chování k pacientům

• není co dodat,vynikající lékař i člověk!!!

Tak skvělého lékaře aby pohledal! Moc mi pomohl v těhotenství. Za jeho působení v Mostě jsem si na tuto nemocnici opravila názor, škoda, že odešel jinam. Pro mostecké pacientky to byla obrovská ztráta!

• C

fantasticky lekar a uzasny clovek:-)

• super