č.d. 14, Vladislav 67501
L.Š
Bude chybět byla ta nejlepší dr kterou mohly moje děti mit vzdy sme s ni byly spokojeni a nikdy nas v nicem nezanedbala
• Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný •
Paní doktorka je nejlepší. Jezdíme k ní i domů.Vždy si na nás najde časJana
Křivánková , Studenec
Paní Fialová je nejochotnější doktorka,kterou znám. Když si nevíte rady velmi ráda porádí,když je dítě nemocné přijede i k vám domů...Byla nejen moje doktorka,ale nyní je o mých dcer a jsem na to hrdá.Marie
*****
Já mám na paní doktorku zcela odlišný názor. Je to dobrá doktorka jen pokud máte dítě zdravé, tzn. když ji nepotřebujete, ale když onemocní, je k ničemu. Všechno bere na lehkou váhu, člověka vůbec neposlouchá, jen si mele to svoje, rodiče neinformuje o pravdivém stavu dítěte. Ani blbou sedimentaci není schopná udělat. Nedivím se, že od ní lidi odchází, dělá si to sama. Opravdu nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
M. Pospíšilová
Paní doktorku mi doporučil můj gynekolog a já jsem s ní opravdu moc spokojená. Člověk se na ní může obrátit ve dne v noci, vždy ochotně poradí. I my jsme kolikrát byli u paní doktorky doma a nebo přijela za námi. Sestřika je také moc milá a vstřícná. Kéž by takových bylo více:o) Děkujeme že jste tak ochotná, vstřícná.
JE TO FAKT OCHOTNÁ LEKAŘKA NĚKDY SME JEZDILY I KNI DOMU A NĚKDY DOKONCE I ONA ZA NÁMA FAK TAKOVOU OCHOTU SEM JEŠTĚ NEVIDĚL.
Krivankova
Je to nejochotnejsi doktorka na svete!
ochotná vstřícná kompetentní
N
nováková
S aní doktorkou Fialovou jsme velmi spokojeni. Vždycky poradí a povzbudí. Sice hned dětem "necpe" antibiotika, ale doporučí jiný lék, který tak neublíží. Je k dispozici "ve dne i v noci ", což je na úkor jejího soukromí. Nikdy nedala najevo, že je otrávená, ale vždycky se na děti usmívá. Paní doktorko, děkujeme !!!
Dusíková Kateřina
Jsem s ní velmi spokojená už osm let,je velmi hodná,vstřícná a ochotná(včetně návštěv nemocného doma).Komu jsme ji doporučili,jsou s ní spokojeni.