Jablonského 34, Plzeň 32600
H.B.
Paní doktorka je velmi ochotna a empaticka. Za kazdou cenu se snazi pomoct a nastavit spravne davkovani a typ leku, aby se clovek citil co nejlepe. Mohu jen doporucit.
• Psychiatrická ambulance • Jiný •
Ilona
Nejlepší paní doktorka! Má pochopení, vyslechne, poradí, pomůže. Umí uklidnit. Je moc hodná. Snaží se opravdu pomoci.
• Psychiatrická ambulance • Úzkosti a deprese •
jana
Včera jsem navštívila paní doktorku prvně, moje první návštěvě u lékaře přes duši. Musím říci, že paní doktorka mi přišla velice profesionální a přátelská, i jako člověk mi seděla. Určitě toho má hodně, pravda je prostě, že dnes má potíže hodně lidí. Po konzultaci jsem měla pozitivní pocity.
Lea Žaloudková
Byla jsem dnes u paní dr poprvé, a nemohu si jí vynachválit, poslouchala mě, rekla svuj názor. Podala kapesníček. Mílá, naslouchavá a hodná doktorka. Zajímalo jí to. Kdyz byla u první psych. napsala mi jen prásky a čau. A to si myslim, že není správně. Za mě hodnocení na jednicku .
Miroslava Plná
Pani doktorka je citllivá a příjemná. Je z ní cítit zájem a soucit. Co se týče léků, snaží se o optimální řešení, i když to trvá déle. Jestli si chce někdo "pokecat", tak ať jde k psychologovi. Ten si s ním popovídá, ale nemůže předepsat léky. Takže doporučuji zkombinovat oboje.
Paní doktorku určitě doporučuji,velice mi pomohla.co člověk to názor, ale některé negativní názory mi přijdou záměrně přehnané.
Vůbec nechápu negativní reakce.....Paní doktorka je moc milá a dokáže naslouchat.Mne osobně moc pomohla a za to jí moc děkuji
Na paní mám svůj názor, je sebestředná a absolutně odborně nedovzdělaná .
Není, citlivá a empatická, nezajímají ji nemocní lidé, asi jen peníze, dobře znám jejího muže a je mi ho líto, je to fajn chlap a citlivý doktor. Mluvím ze zkušenosti své i pár svých známých, se kterými měla co dělat. Dá se říci, že ona mě dohnala k tomu nejhoršímu co člověk udělá....... Je mi to líto, tak se nezlobte• • •
Supr doporučení k jejímu manželovi, který mi moc pomohl posudkem k soudu=))
Paní doktorka je velmi ochotná,moc mi pomohla.Navštěvuji jí už pátým rokem a mohu vřele jen doporučit.