MUDr. Magda Grénarová

Zubař Více

Boskovice 1 adresa

Ordinace zubního lékaře

Vodní 95, Boskovice 68001

Paní doktorku musím jen doporučit. Chodíme k ní celá rodina už řadu let a je opravdu skvělá. I ve svém věku používá moderní metody a stále se zdokonaluje. Za mne NO. 1

Paní doktorka je milá, příjemná, po téhle stránce jsem velice spokojená. Ale mám pocit, že poslední dobou vázne kvalita odvedené práce. Uvažuji o odchodu.

• N

Nejlepší doktorka, strašně milá a ochotná a přitom profesionální a jemná.

• S

Velmi dobrá a citlivá lékařka.

• Nejlepší doktorka, strašně milá a ochotná a přitom profesionální a jemná.
    Chodím k ní celý život a doufám že ještě dlouho budu :)

• Paní zubařka je moc hodná, a když zvládla vyvrtat zub mně, která mám panickou hrůzu z bolesti, zvládne všecko - prostě profesionálka na svém místě :) Vřele doporučuju všem. Chodím k ní odmala, a nikdy se mi nestalo, aby mě něco bolelo při odchodu od ní z ordinace.

• Odbornice a navíc velice příjemná

• K paní zubařce chodím pravidelně už léta, od té doby, co mám děti, tak i s nimi. Mohu jen doporučit. Milá, precizní, velice citlivá, děti se na návštěvu u ní dokonce těší, což o něčem svědčí.

• Můžu jen chválit - jsem velmi citlivá na bolest, ale paní doktorka to vždycky nějak vyřeší - a hlavně při odchodu z ordinace to už nikdy není vůbec cítit

citlivá lékařka, mohu ji doporučit