MUDr. Lukáš Sákra

Chirurgická ambulance

Milheimova 815, Pardubice 53002

Pardubická krajská nemocnice

Kyjevská 44, Pardubice IV, Pardubice 530 03

Pan přednosta Pardubické nemocnice dokázal provést težký operační zákrok, o kterém mi ostatní doktoři 9 měsíců tvrdili, že to s vysokou pravděpodobností nepůjde. Je velice pohodový, vstřícný a opravdový profesionál.

• Pardubická krajská nemocnice Jiný  •

• V

Během těch asi celkem 7minut jsem měl pocit, že pana doktora spíš otravuji. Tvářil se znuzeně a při rozhovoru mě v půli věty vždy přerušil, aby opravil moji laickou nepřesnost. Vyšetření konečníku bylo fakt brutálně bolestivé. Věřím, že je to odborník, ale za mě nedoporučuji.

• Chirurgická ambulance Jiný  •

• O

Velmi příjemný člověk, naprosto profesionální a přesto hluboce lidský odborník, primář a přesto na první pohled u podřizených oblibený a zároveň respektovaný. Náročnou břišní laparoskopickou opraci mně provedl na jedničku. Kéž by byla takových většina. Jako Pražák jsem se nakonec rozhodl pro operaci v Pardubicích a blahořečím si.

Vynikající lékař s lidským přístupem a dle toho, co mohu posoudit, tak disponuje i vysokým odborným potenciálem. Pomohl mi vyřešit dosti závažné zdravotní problémy a vřele ho všem doporučuji. Prostě obborník na svém místě a kéž by bylo ještě více takových! Plně též musím souhlasit s "D" ohledně kouzla osobnosti.

• Velmi příjemný profesionál

• H

odborník na svém místě.

• E

Výborný doktor! ŠIKOVNÝ A PŘÍJEMNÝ.

• D

Výborný lékař a specialista ve svém oboru, navíc má kouzlo osobnosti, což se také počítá.. :)