Ordinace

Hradec Králové

S panem doktorem Kupečkem jsem nikdy neměla nejmenší problém. Pomohl, poradil a vyléčil, doporučil, vyhověl. Vřele doporučuji všem .Sestřička příjemná ,milá a moc ochotná.Ve všem poradí a s úsměvem.

• V

CHodím k panu doktoru asi 25 až 30 let,a neměnil bych ani za nic.Je to oproti tak zvaným odborníkům skutečný lékař a SUPR člověk.

• Jak píšou ostatní, pokud se chcete pobavit, tak ano, ale léčit NE, nejlepší jeho věta "Jak se cítíte....přiměřeně pohlaví a věku" trapné a od ledna 2012 od něj pro své zdraví raději odcházím.

• Vstřícný, zkušený, pohodový praktický lékař. Sympaťák. Pokud člověku skutečně něco je, není to diskusní kroužek, ale léčení. Pokud si chce člověk popovídat, i na to je velmi dobře připravený.

• je hodný vtipný a je perfektní lékař

• PROSTĚ NEJLEPŠÍ!!!

• O

Je to výborný praktický lékař. Má velké znalosti a vždy výborně poradí a pomůže. Všem doporučuji. Jeho znalosti v alternativní medicíně jsou pak třešničkou na dortu. SUPER

Jako lékař i jako člověk je super. Zabývá se i alternativní medicínou a to je dobře. Mám s ním jen dozitivní zkušenost. Prostě doporučuji.

• S panem doktorem Kupečkem jsem nikdy neměla nejmenší problém. Pomohl, poradil a vyléčil, doporučil, vyhověl. Vřele doporučuji všem

• S

Našeho pana doktora můžeme doporučit ,jako lékaře i jako člověka je výborný.