Dobrovského 255, Horšovský Týn 346 01
F
fafajan
Poslal domů mého tchána, že mu nic vážného není, druhý den ho odvezla záchranka, ale už bylo pozdě. Zemřel na oboustranný zápal plic. Měli by mu odebrat diplom a poslat léčit vězně.
radek.arcom
Chodím tam už více jak 25 let takže tady můžu zodpovědně hodnotit - je to bezva doktor, nemusíte mít obavy :) díky.
Jan K
Velice nepříjemný lékař, přístup tipu " mouchy snězte si mě", nezájem o pacienta. Sestřičky, zejména paní Podlesáková naprostá katastrofa, arogantní, nepříjemná, Přestože jsem ji viděl poprvé, začali mi hned tykat, hrůza, již nikdy více.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan doktor je neuvěřitelně laxní. Pokud mu pacient neumírá pod rukama, tak ho rozhodně s žádným velkým nasazením neléčí. Sestry jsou arogantní a nepříjemné.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pan Mudr. Kolář byl kdysi velice dobrý praktický lékař. Bohužel dnes tomu už tak není, navíc zdravotní sestra v jeho ordinaci je nejen zdravotní sestrou, ale také sekretářkou a lékařem. Pokud se tedy dostanete do ordinace máte velké štěstí. Ordinaci by prospěla personální změna. Jinak doporučuji registraci jinde.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velmi dobrý lékař, snaží se nic neopomenout. Akorát mi vadí že sesterna není oddělena od ordinace, takže všichni, co jsou u sestřičky, slyší všechno, co se děje u doktora. Jinak profesionální přístup.
Richard
Citlivý a lidský přístup k pacientovi. Prostě profík!!!
Radek
Spolehlivý, jsem spokojenej, dobře poradí a pomůže.....
B
Bauzová Petra
Velmi dorý ošetřující doktor,jsem s nim velmi spokojená. Vždy prohlídne a vyléčí. Děkuji pane doktore Ptera.