Lubomír Hroudný

Gynekolog Více

Roudnice nad Labem 1 adresa

Podřipská NsP Roudnice n.L., s.r.o.

Alej 17. listopadu 1101, Roudnice nad Labem 413 01

• .

U P.PRIMARE HROUDNEHO JSEM BYLA HOSPITALIZOVANA JESTE KDYZ SLOUZIL V LITOMYSLI.NA JEHO PRISTUP A JEDNANI NEMOHU ZAPOMENOUT.PERFEKTNI CLOVEK,MELA JSEM SPATNE VYSLEDKY PO OPERACI-MUSELA JSEM PODSTOUPIT ONKOLOGICKOU LECBU-TAK ME DOVEDL ODVEST ZE SPATNYCH MYSLENEK,DAL MI SPOUSTU OPTIMISMU,DNES UZ JSEM 8 ROKU PO LECBE,CITIM SE DOBRE,STALE NA NEHO I NA SESTRICKY NA GYNEKOLOGII TENKRAT V LITOMYSLI VZPOMINAM JEN V DOBREM.JESTE JEDNOU MOC A MOC DIKY.

• B

Souhlasím s názorem paní Rýznarové, pan Hroudný je úžasný doktor, rázný, vtipný, umí pochválit a dodat odvahu i klid a já i můj manžel mu děkujeme za krásný porod a péči o nás.PANE DOKTORE JSTE FAJN ČLOVÍČEK.

• Při první zkušenosti jsme se s manželem dohodli, že bychom při porodu našeho prvního miminka chtěli raději někoho hodně zkušeného, takže jsme se dohodli s panem primářem, že bychom chtěli aby byl při porodu, protože na p. doktora Hrpudného jsme slyšely jen samé negativní věci. Když porod nastal a my jsme přijeli do porodnice, tak jsme zjistili, že pan primář, je na dovolené a u porodu nakonec byl p. doktor Hroudný. Strach jsme měli, ale musím přiznat, žepřístup p. doktora Hroudného sice nebyl ideální, ale jeho profesionalita všechno zachránila a při menších komplikací jsme nakonec byli moc rádi, že u porodu byl zrovna on. Takže chci všem maminkám jen říct, že nesmí dát na první dojem nebo co kde zaslechnou a hned si udělat svůj závěr o doktorovi, kterýho ani neznají. Musím přiznat, že přístup p.doktora byl vstřícný a hlavně člověk byl rád, že vše dopadlo dobře. Děkujeme p. doktore Hroudný :-)

• Pan doktor se sice tváří zasmušile, ale uvnitř je to strašně hodný člověk, který je ochotný Vám cokoliv vysvětlit a pomoci. Jednou jsem zažila, že byl strohý na pacientku, která se rozhodla pro interupci, když zjistila, že místo jednoho miminka tam jsou dvě. Neunesl své emoce a tak byl na ni nepříjemný, ale v rámci profesionality. Já osobně ho mohu jen doporučit.

• V

pana doktora nebudu hodnotit ,on sám ví co pro mě udělal,ale co o něm napsala paní neznámá ,že je sadista tak mě naštvala pan doktor si to nezaslouží,on je hodný,trpělivý a někdy usměvavý a po mé zkušenosti s ním platí toto v nouzi poznáš přítele,proto ho ráda doporučuji...

• E

mě pan doktor Hroudný velmi mile překvapil. možná to není ten kamarádský a usměvavý typ - ale po zkušenostech několika vyšetření u něj a s jeho přístupem u mého nočního porodu (po jeho 27h službě) musím říct, že pokud bude nějaké příště, zas bych byla ráda, kdyby na mě pan doktor "vyšel". klidný, rázný a dokonce i vtipný. byl to můj druhý porod v Roudnické porodnici (poprvé s Mudr. Chocholatým) a za mě pana Hroudného doporučuji.

• Pana doktora rozhodně nedoporučuji. Obzvláště, když na Vás nebude mít náladu, tak Vám dá vyšetření pěkně vyžrat. Je to sadista.