Zubař · Více

Milovice 1 adresa

3 názory

Vítejte v naší moderní stomatologické ordinaci v Lékařském domě Balonka v Milovicích.

Věnujeme se především dospělým ale i starším dětem. Z kapacitních důvodů přijímáme děti jen našich registrovaných pacientů.

Máte-li zájem o návštěvu, využijte prosím náš formulář pro předregistraci.

Těšíme se na Vás!
Více O mně

• Zubní lékařství

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí

BalDent

Dukelská 348/7, Milovice 289 24

3 názory

Měl jsem to štěstí, že pan doktor Fecko je můj zubní lékař. Naprosto profesionální přístup a rovněž kvalita se vymyká běžným standartům. Děkuji panu doktorovi za rychlé řešení mých zubních problémů a přeji mu hodně pracovních i osobních úspěchů

• BalDent Jiný  •

• D

Pan doktor je pečlivý. Po dlouhé bolesti zubu mě ulevil od bolesti.Ošetření proběhlo bez problémů, konečně mě pan doktor zbavil strachu chodit k zubařům.

• Finedent ošetření kořenových kanálků  •

MDDr. Ľubomír Fecko

Dobrý den. Moc děkujeme za vaše hodnocení a jsme moc rádi,že jste u nás spokojená.Budeme se těšit na další návštěvu.
    Finedent

Pana doktora mohu jedině doporučit. Vše mi podrobně vysvětlil a ukázal na snímcích. Podstoupila jsem rovnou ošetření kazu pod mikroskopem a vše bylo v anestezii a bezbolestné. Děkuji za lidský přístup a ochotu mi vše vysvětlit. Konečně se nebojím chodit k zubaři.

• Finedent ošetření zubního kazu  •

Finedent