Věnujeme se především dospělým ale i starším dětem. Z kapacitních důvodů přijímáme děti jen našich registrovaných pacientů.
Máte-li zájem o návštěvu, využijte prosím náš formulář pro předregistraci.
Těšíme se na Vás!
Pacienti, které ošetřuji
Dukelská 348/7, Milovice 289 24
3 názory
PŘ
Měl jsem to štěstí, že pan doktor Fecko je můj zubní lékař. Naprosto profesionální přístup a rovněž kvalita se vymyká běžným standartům. Děkuji panu doktorovi za rychlé řešení mých zubních problémů a přeji mu hodně pracovních i osobních úspěchů
• BalDent • Jiný •
Dana
Pan doktor je pečlivý. Po dlouhé bolesti zubu mě ulevil od bolesti.Ošetření proběhlo bez problémů, konečně mě pan doktor zbavil strachu chodit k zubařům.
• Finedent • ošetření kořenových kanálků •
MDDr. Ľubomír Fecko
Dobrý den. Moc děkujeme za vaše hodnocení a jsme moc rádi,že jste u nás spokojená.Budeme se těšit na další návštěvu.
Finedent
Karolina
Pana doktora mohu jedině doporučit. Vše mi podrobně vysvětlil a ukázal na snímcích. Podstoupila jsem rovnou ošetření kazu pod mikroskopem a vše bylo v anestezii a bezbolestné. Děkuji za lidský přístup a ochotu mi vše vysvětlit. Konečně se nebojím chodit k zubaři.
• Finedent • ošetření zubního kazu •
MDDr. Ľubomír Fecko