Paní doktorka je skvělá. Od té doby, co k ni chodíme, se syn krásné rozpovidal. Dříve nechtěl říkat barvy ani čísla.… O rok později počítá do sta, barvy umí všechny a slovům, která říká, se už da rozumět. Navíc ho úkoly od paní doktorky velmi baví a to je velmi důležité. Stále má problém s některými písmeny, ale už v menší míře, než před první návštěvou.
Paní logopedka Gruberová je milá, hodná a empatická. Dcerce se věnovala téměř tři roky. Ta k ní dokonce chodila ráda…, ráda si chodila "povídat". Paní logopedku vřele doporučujeme!
Tato lékařka mi byla doporučena a já si ji nemohu vynachválit.Naše dcera je tvrdá hlava,ale paní doktorka to s ní tz…v.umí a dcerka od samého začátku spolupracuje a hlavně se v mluvě zlepšuje.Můžu vřele doporučit!
Od mala mám trochu problémy s plynulostí řeči, které se v posledních letech zhoršily. Teprve před půl rokem mě napad…lo zkusit logopeda. Mé dosavadní informace o logopedii byly prakticky nulové. Netušila jsem nic o existenci klinické logopedie a domnívala se tedy, že se tento obor týká především malých dětí, které potřebují trochu upravit svoje dětské patlání. Ostatně i já sama jsem tam jako malá chodila s písmenky r nebo ř, byť můj hlavní problém zůstal tehdy nejspíš nepovšimnut. Paní magistra mě však hned při první návštěvě vyvedla z omylu. Pečlivě si mě vyšetřila a udělala podrobnou anamnézu. Během následujích týdnů následoval dril nového rytmu řeči. Vše mělo svůj přesný postup a přestože jsem na to zpočátku koukala trochu skepticky, brzy zjistila, že přesně tohle je na mou rychlou a překotnou mluvu to pravé. Paní magistra však neřešila pouze rytmus řeči. Zaměřila se i na barvu řeči, mimiku a vše, co se slovním projevem souvisí. Přestože je to běh na dlouhou trať, tak už nyní vidím první větší výsledky. Najednou si uvědomuji, jak mi tahle zdánlivá drobnost komplikovala život. Ještě mě čeká spousta práce a bude z velké části i na mně, jestli se mi podaří dosáhnout vytyčeného cíle. Už teď ale mohu napsat, že jsem nemohla narazit na nikoho lepšího. Paní magistra je totiž jednoduše nepřekonatelná - má spoustu znalostí i zkušeností, které získala mj. během svého působení v nemocnici a dokáže je dobře zúročit v praxi. Kromě toho má něco, co se jen tak naučit nelze nikde - skutečný zájem o pacienta.
Narozdíl od některých anonymů na této stránce nemám problém se podepsat celým jménem. Lenka Vařeková