Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíZkušenosti
P.O.
Velice profesionální přístup, vše v naprostém pořádku.
ZS
Úžasná práce. Podstoupila jsem zmenšení prsou. Když mi pan doktor na konzultaci říkal,že mi udělá céčka,déčka do špičky,brala jsem to s rezervou.Hlavně,že budou menší.Mám padesátpět let,nadváhu,vrásky,šediny,a k tomu ještě prsa velikosti G.Dnes mám opravdu céčka do špičky,krásná prsa,o jakých jsem celý život jen snila.Cítím se o deset kilo lehčí a o deset let mladší.Je to machr.Sestřičky milé,prostředí příjemné.Vřele doporučuji a děkuji,děkuji...
Jana P.
Doporučuji pana Doktora. Mám za sebou operaci horních a dolních víček a zvětšení prsou. Výsledek krásný mohu jen doporučit
A.C.
U pana doktora jsem byla minulý rok na podzim na zvětšení prsou vše bylo v pořádku akorát mě pan doktor nevaroval při velkém výběru implantátu o možnosti strii. Vše ostatní super! :)
B.M
U pana doktora jsme podstoupila augmentaci prsou . Byl velmi profesionální , vše vysvětlil, skvěle zvolil velikost ! Sestřičky velmi ochotné. Výborná péče. Nevybrala bych lépe . Doporučuji !
Klinika Lékaři na Cihlářské, Hodonín
M.D.
Plastika břicha. Pan doktor byl velmi vstřícný. Vysvětlil mi reálné možnosti, poradil. Zákrok proběhl profesionalně,bez komplikací. S výsledkem jsem velmi spokojená. Mohu jen doporučit.
A.Š
Super domluva.Výplň rtů,100% spokojenost. Pan doktor i sestřička milí, příjemní. Budu se ráda vracet.
Iveta P.
U pana doktora Poláka jsem byla v říjnu na operaci zvětšení prsů, fantastický výsledek, jsem spokojena a šťastná, že jsem si vybrala pana doktora.
Pan doktor vstřícný, vše vám vysvětlí, sestřičky hodné, pomůžou. Doporučuji!!!
L.
Konzultace pár vteřin...cena bude tolik a tolik ale musíte přijet do Ostravy já nebudu tahat potřebné věci do Místku tomu se říká přístup, Arogantní až to bolí. Peníze za konzultaci vyhozené oknem.
MUDr. Libor Polák
Na poliklinice v Místku je pouze ambulance sloužící ke konzultaci,popřípadě na kontroly .Všechny zákroky provádím na mé soukromé klinice Polmedicana v Ostravě,která slouží k tomuto účelu.
Jak je vidno,jsou lidi,pro které je problém to pochopit.
Lupová Silvie
Pan doktor Polák je velice příjemný profesionální plastický chirurg,se skvělým přístupem a dokonalými výsledky. Vytvořil mi velice krásná a přirozená prsa. Doporučil vhodnou velikost k mé postavě a úžasně se o mně staral v průběhu celého zákroku i následujících návštěv v jeho ordinace. Navíc za velice rozumnou cenu vzhledem ke konkurenci. Rozhodně doporučuji
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Plastičtí chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě
Plastičtí chirurgové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ostravě