Praktický lékař pro dospělé

Wolkerova 394, Nový Bor 47301

Zatím jsem nenarazila na žádnou chybu. Vstřícná, lidská, spolehlivá, pečlivá, velmi příjemná a milá. A sestřička je taky fajnová, sympatická :)
    Jitka Ž, Nový Bor

• I

Pečlivá lékařka a velmi milá a hodná paní

• Jedno mi na p. doktorce vadí. Potřebuji napsat léky, ale musím dát změřit tlak a tedy zapaltit 30,-.

• R

Paní doktorka je člověk s velkým sdíčkem a je velmi obětavá,takovýchto lidí,kteří jsou ochotni pomoci ostatním nejen po stránce zdravotní,je dnes opravdu málo a proto jí moc děkuji co pro mě udělala a doporučuji i ostatním.

• MOc jí nenavštěvuji,ale když už tak to stojí za to :D

Výborná lékařka, pro jiné odborné lékaře připravuje svědomitě zprávy apod.

Velmi dobrá,spolehlivá a pečlivá lékařka,s výbornými zkušenostmi,nikdy nic nezanedbá a má skvělý přístup ke svým pacientům.Dávám to nejlepší hodnocení,jaké může být.

• R

Lékařka která má přístup k pacientům nejen jako lékař,ale také jako člověk!!Má opravdu srdce na správném místě.

• Velmi dobrá obětavá lékařka s vysoce pozitivním vztahem k pacientům a mimořádným nasazením v péči.

Můžu vřele doporučit. Její péče o nemocné je příkladná, je to skvělá lékařka.