Jurije Gagarina 2b/1595, Havířov 73601
Jan
Mám s paní doktorkou spíše negativní zkušenosti, poté co jsem k ní přišel s prosbou, jestli by mi mohla udělat výpis z karty, tak na mě začala ječet. Proč jsem nepřišel dříve, že to za 4 dny jednoznačně stihnout nemůže, přitom jiný doktor Vám vystaví výpis na počkání. Samozřejmě po 4 dnech jsem si přišel a výpis byl hotový a čekal jsem jak dlouhý článek to bude, ale když jsem zjistil, že je popsána 1/4 stránky A4, tak jsem byl celkem naštvaný a za tohle mám platit 100 korun? Promiňte ale to mi přijde od paní doktorky trošku drzé a arogantní
ryzer
Paní doktorka Michnová je velice arogantní, namyšlená paní, která si o sobě hodně myslí a nemá na to... Špatně se chová k dětem i k rodičům a vše leči sirupem na kašel, který si stejně musíte zaplatit. Synův požadavek o potvrzení na svařecký průkaz byl zamítnut s tím, že nosí brýle bez nějakeho vyšetření. Obrátila sem se na svého obvodního lékaře s prosbou o konzultaci zda-li může získat toto potvrzení. Po vyšetření dostal razítko vykonávat tuto činnost- zajímavé. :) Od této paní " doktorky " jsme odešli s arogantním rozloučením a zaplacením 100 kč za výpis ze zdravotní dokumentace. Ještě že jsme odešli. :D
Petra
Nikdy mě ani bratra pořádně nevyšetřila, byla jsem tam s podezřením na angínu a poslala mě domů s receptem na sirup proti kašli! Já vůbec nekuckala! Všichni známí mají s ní stejné zkušenosti.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka je velmi arogantní,nebyla jsem s ní spokojená. Přišla jsem se synem,který měl velké bolesti břicha,měla ještě půl hodiny do konce ord.doby a na něj se ani nepodívala a doslova hnusně nás vyhodila z ordinace,že si máme počkat na pohotovost.V nemocnici ho pak okamžitě operovali.Nebyl to jediný případ,je opravdu zlá.Není vůbec citlivá v péči o děti,doslova je zesměšňuje a nechová se dobře ani k rodičům..Špatný přístup,jak zdravotnický,tak lidský.Už k ní naštěstí nechodíme.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
K paní doktorce jsem chodila jako dítě a jsem sní velice spokojená. Je hodná i když někdy přísná, ale to musí být. Moje děti vždycky říkají, že jdou k naší hodné paní doktorce.
Vy co hodnotíte záporně!!!!!!Ukázala jsem tyto stránky svému synovi,který chodí k p.doktorce již 13 let a vůbec nechápal jak může někdo o této doktorce psát špatné hodnocení.Víte co řekl? cituji.: Mami vždyť je to nejlepší doktorka na světě,by mě zajímalo,která další doktorka si se mnou bude vykládat vtipy.Bojím se injekcí a odběru krve a u p.doktorky se nebojím ,protože si řekneme vždy něco vtipného a já jsem pak klidnější a odběry beru s humorem a jako chlap.Jednou mi řekla,že jsem čuně protože si koušu nehty,že za nehty je nejvíc špíny a bakterií.Já jsem jí řekl,že má pravdu ale že na to prdím - je pro mě jednodušší si ty nehty okousat než se trápit s nůžkami já bych si stejně těmi nůžkami ublížil.Následoval výbuch smíchu. A hned se mi zlepšila nálada i když jsem měl teplotu 38.
je vidět ,že i 13lety kluk má svůj názor a vadí mu jak o p.doktorce mluvíte a to je v té nejhorší pubertě!!!!!!! Děkujeme z vše p.doktorko.• • •
Vynikající doktorka. Všem doporučuji, zachránila mi život když sem byl ještě u ní jako dítě. Fakt skvéla.
Musím se přiklonit na stranu těch, kteří jsou s MUDr. Michnovou spokojeni. CHodila jsem k ní už jako dítě a přesto, že si někdy neviděla do úst a řekla věci, které se zrovna dobře neposlouchaly, chodím k ní nadále se svými dvěma syny a nemohu si stěžovat. Samozřejmě útlocitným rodičům nemusí vyhovovat, ale ať si nejdříve každý zamete před vlastním prahem. Každý má své dobré a špatné dny. Synovec měl toxoplazmozu. Jako jediná ze tří lékařů to poznala. A to synovec prošel i infekčním oddělením a nepřišli na to, co mu je.
Mnozí autoři by se měli podívat do vlastního svědomí. Označit někoho za špinavého a neučesaného, a nepříjemného,(navíc neznám čistotnějšího člověka) v případě že jste ve stresu z vlastního dítěte, které je nemocné (či Vámi rozmazlené, popřípadě i hysterické, má strach z lékařů) a nelíbí se Vám, když Vám to někdo řekne na rovinu, zároveň máte tendence přehánět.. Z vlastní zkušenosti vím, že se vždy o vše na maximum postará a chyby nedělá, to už by tam jaksi ordinaci neměla. Vzpamatujte se co zde píšete, protože tím silně můžete odradit ostatní pacienty a tím i cizí lidský život, pokud nemáte k pí. doktorce sympatie je to vaše věc a nic Vám nebrání najít si jiného lékaře. Kdo nikdy nebyl bez chyby ať hodí kamenem, nebo mlčí!!!!!!!!!!!
K paní doktorce jsem chodila jako dítě, a byla to vždy velmi nepříjemná záležitost. Proto jsem pro své dítě hledali jiného lékaře. S touto paní doktorkou jsme se setkali na pohotovosti, kdy měl 4 měsíční syn velké bolesti břicha. Přijeli jsme chvíli před koncem její pracovní doby, (cca v 21.30 - pohotovost je do 22), takže byla velmi otrávená, že ji rušíme. Ani neposlouchala, proč jsme přijeli, šáhla malému na ouška - řval jak tur (ale to řval ten večer neustále), tak nám řekla že si ho máme zklidnit a poslala nás do Karviné na ušní pohotovost. Moc se mi to nelíbilo a trvala jsem na tom, ať mu vyšetří bříško a nebo ať nás pošle k někomu jinému. Za doprovodu dost nepříjemných řečí (o rodičích, kteří lépe určují diagnózu, ...) vypsala žádanku na chirurgii - s uvedením, že je to výhradně na žádost rodičů. Na chirurgii pan doktor řekl, že má bříško plné nějakých špatných bakterií, okamžitě jej přijímali na 3 dny na JIPku a pak ještě zůstal v nemocnici týden. Potvrdil nám, že bříško muselo malého opravdu velmi trápit. Bohužel už je to 5 let, a tak si na diagnózu nevzpomínám. Rozhodně jsem ale ráda, že jsme si mohli vybrat jiného lékaře a k paní MUDr. Michnové bych nešla, ani kdyby mou lékařku jen zastupovala.