MUDr. Ladislava Kopřivová

Purkyňovo náměstí 133/2, Třebíč

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka je opravdu milá a zodpovědná, má velice příjemný přístup k pacientkám. Jsem ráda, že ji mám a moc si toho vážím.

I
Číslo ověřené
Umístění: Nemocnice Třebíč Jiný

Paní doktorka Kopřívová moc milá, ochotná a hodná, chodím k ní moc rada a můžu jen chválit a doporučit, teď v těhotenství dostala jsem maximálně péči nic nepodceňuje.
Jsem s ní moc spokojená !

B

K paní doktorce chodím několik let. Je to opravdu profesionálka a hlavně skvělý člověk. Teď v těhotenství se mně věnuje, je pečlivá, nic nepodceňuje. Čekací doba není skoro žádná, snad vždy jsem přišla na řadu přesně na objednaný čas.

Paní doktorka je moc milá, ochotná a hodná, chodím k ní něco přes rok a můžu jen chválit a doporučit :-) Jsem s ní velice spokojená, když se objednávám jdu zásadně jenom k ní.

K paní doktorce jsem přešla nedávno. A opravdu má skvělý přístup. Domluvila jsem se s ní naprosto v pohodě i na antikoncepci, kterou mi moje předchozí lékařka nebyla schopna poskytnout. I prostředí a sestřičky jsou perfektní.

R

Výborná, úžasná, pečlivá, milá, přívětivá :-) no prostě profík . Prožila jsem si s paní doktorkou celé těhotenství, vždycky mi vše vysvětlila, nikdy jsem se nebála na cokoliv zeptat. Mám ji moc ráda a vřele doporučuji .

Velice příjmná paní doktorka. Jsem nová pacientka a chovala se naprosto profesionálně, poslala mě na vyšetření, kterých bych se od bývalého doktora nedočkala. Všechen ostatní personál je na vysoké úrovni. Centrum péče o ženu je opravdu název, který potvrzuje pravdu.

Velice chápavá a příjemná vše vysvětlí čemu zrovna nerozumím Vážně Fajn Doktorka

K pí doktorce Kopřivové jsem přešla od gynekoložky kvůli nepříjemným sestrách, tady je vše v naprostém pořádku. Milé sestřičky, příjmená doktorka, na vše odpoví. Mají skvělý systém objednávání i přes internet a nikdy se mi nestalo, že bych dlouho čekala. Výsledky vyšetření posílají přímo na e-mail, což je pohodlné a člověk nemusí myslet na to,kdy si má zavolat, aby věděl, co a jak. Mohu jen doporučit. Martina B.

Můžu jen doporučit... Velmi ochotná, pečlivá a starostlivá.... Moje sestra u ni byla na 3D ultrazvuku (není to jeji pacientka) neco se ji nezdalo, poslala je na větší vyšetření do Brna) a po tydnu sestře psala email jak dopadli. Takže vážne muzu jen doporučit. Jsem s ni maximálně spokojena. Vše vysvětlí, poradí....