Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
O mně
Doc. MUDr. Ladislav SLOVÁČEK, Ph.D. 4.10.1971, Kaplice, ženatý, 2 děti, promoce 1997. Bydliště v Hradci Králové. Specializace: 1. Všeobecné prakt...
VíceCeník
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
Miloslav Pokštefl
Je mi 78 let a celý život jsem zažil hodně lékařů jak specialistů, tak obvodních. Docent Sedláček je nejlepší ze všech.
Petr Kinčl
Je skvělý! Jsem rád, že jsem k němu kdysi přešel. Je to sympaťák co vám vždycky všechno vysvětlí a bere to komplexně podle každého jedince.
Tycova
Pan doktor nejlepsi lékař co jsem poznala.Vše vysvětlí a je důsledný.Jsem velice ráda ze jsem jeho pacientkou, moc si toho vážím..děkuji i milým sestřičkám. P.T.
blovska
Pan doktor nejlepsi lekar co znam.Vzdy vse vysvetli.Dekuji za prijeti do pece sebe a syna.Mohu vsem doporucit.
Šarlota Samková
Všem doporučuji. V Hradci nejlepší doktor. Vysvětlí, poradí a nečekáte hodiny v ordinaci. Jsem ráda, že jsem k němu přešla.
hedvicakova.nadezda
Moc děkuji za ochotu panu Doc Slováčkovi že mi umožnil a ujal se mně coby pacienta.Moc si toho vážím,a též chci poděkovat sestřičce za vlídnost a úsměv který rozdává pacientům.Děkuji.
foglovam
Jsem ráda, že jsme vyměnili celá rodina lékaře, pan doktor je vynikající, vždy pomůže, vysvětlí, hlavně je lidský, nepřipadám si u něj v ordinaci že obtěžuji. Doporučuji všem, takový má být roddiný lékař.
Doc. MUDr. Ladislav Slováček
moc děkujeme za kladné hodnocení. Moc si toho vážíme. L. Slováček
Mirí T.
Vynikající, lidský a důsledný lékař . Jsem moc ráda, že jsme s manželem pana doktora poznali. Vše hezky vysvětlí a není žádný stres. Pana doktora velice doporučuji .
Velký dík patří samozřejmě celému týmu .
M.T.
Doc. MUDr. Ladislav Slováček
Moc děkuji za Vaše laskavé kladné hodnocení. Moc si toho vážíme. L. Slováček
jirina.hankova
Jsem s panem docentem moc spokojená,je velice příjemný,všechno podrobně vysvětlí,dokáže člověka uklidnit a povzbudit.
Odpovědi
13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, opět mám angínu podle mě. U doktora jsem nebyla ale je to taková zvláštní mám napadenou pouze levou mandly jsou na ní bílé čety cca co vidím 4 a pak jedem velkej ten je takovej do šedivá o velikosti tak 1cm. Může zo být něco závažnějsího. Angíny mám tak 3 do roka. Je mi 18.
vzhledem k Vámi uváděnému opakovanému výskytu angín se domnívám, že se vskutku bude jednat o akutní tonzilitidu (angínu). Jistě doporučuji vyšetření cestou Vaše PL a zvážení antibiotické clony. Opakované tonzilitidy mohou přecházet do chronicity, pak hovoříme o chronické tonzilitidě a je pak otázka, zda-li pacienta odeslat ke konziliárnímu ORL vyšetření s dotazem na případnou tonzilektomii (odstranění patrových mandlí).
Dobrý den. Na dlouhotrvající kašel beru už druhe atb a to Klacid 500 co 12 hod. Beru ho teprve druhý den a po spolknuti tablety mě asi cca za 3 hodiny začne docela hodně bolet pravý bok a dole v zádech. Nemůže semi z nej tvořit třeba zánět ledvin? Mám docela strach děkuji moc za odpověď
VohackovaDobrý den,
určitě doporučuji konzultaci s Vaším PL a obeznámit ho s vedlejšími projevy při užívání Klacidu a domluvit se na dalším postupu (změna antibiotika ?).
O mně
VíceZkušenosti
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.