MUDr. Kateřina Poštulková

Bruntál 1 adresa

Praktický lékař gynekolog

Školní 3, Bruntál

Umístění: Praktický lékař gynekolog Jiný

Byla jsem s paní doktorkou i sestřičkou velice spokojená, obě jsou moc milé a oceňuji příjemné prostředí. Z důvodu přestěhování se, jsem musela změnit lékařku, což mi je líto, protože tato paní doktorka byla ta nejlepší! Jen bych doporučila zavést online objednání.

Po čtyřech letech,co jsme se snažili o dítě a můj minulý doktor věci zanedbal (tudím jsem 2x potratila) jsem moc ráda,že můžu chodit k paní Poštulkové! Je milá,všechno vysvětlí i několikrát,poradí,pomůže,nic nezanedbá,prostě skvělá.Díky ní a její péči budu mít v únoru vytoužené miminko.A sestra není špatná,dá se s ní dobře popovídat,vyšla mi vždy vstříc a co je pro mě důležité - je citlivá při odběrech krve (velice špatně to snáším).A to,že si občas počkám pár minut,než mám jít na řadu,i když jsem objednaná mi nevadí - naopak,paní doktorka se věnuje každé pacientce individuálně a holt se to někdy malinko protáhne.
Lucie Koláčková

jako vždy spokojenost v pátek 5. jdeme opět a to s radostí

F

S paní doktorkou mám jen ty nejlepší zkušenosti a co se sestřičky týká - ze začátku mi taky přišla taková odměřená, ale jakmile jsem poprvé otěhotněla, nemohla jsem si na ni stěžovat. Takže z mého pohledu: naprostá spokojenost s oběma ;-) A čekací lhůty? No, vzhedem k tomu, že je z místních doktorů nejlepší - má hold hodně pacientek.. A pro všechny případy má vyhrazenu i dobu pro akutní případy ;-)

Snaží se vždy svému pacientovi vždy pomoct a má důkladné prošetření. Výborná doktorka.

Velmi profesionální přístup, ochota jak od paní doktorky, tak od sestřičky, navíc krásná ordinace. Jen doba strávená v čekárně je někdy už moc dlouhá (což je ovšem pochopitelné u dobrého lékaře).

Skvělá paní doktorka,pokaždé poradí,když potřebuju,je milá a usměvavá.Sestřička taktéž,taky jsem ji moc nemusela,ale jak jsem otěhotněla a chodila tam na ozvy,tak jsme se setřičkou pokecaly a taky se zasmály...Takže jen doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))

I

SPOKOJENOST NEJVĚTŠÍ :)

Je složité vyhovovat všem pacientům, je to dvoustranný vztah. V každém případě paní doktorka Poštulková je pozorná, pečlivá a dobrá lékařka, mohu jasně zdůvodnit, sestra se podstatně vylepšila a umí se i usmívat! :o) a to jí sluší, děkujeme, chodíme tam rádi a to moc

Paní doktorka je velmi milá, dobře se s ní povídá, perfektně umí vše vysvětlit, že tomu člověk hned porozumí, ráda poradí. Jsem prostě spokojená :-)