MUDr. Karen Igor

Ordinace praktického lékaře

Osvobozených politic. vězňů 241/2, Benátky nad Jizerou 29471

Ordinace praktického lékaře

č.d. 163, Benátky nad Jizerou 29471

Nechci hodnotit lekare jako takoveho, ale arogance s jakou pristupuji k pacientum je ohromna. Maji otevreno od 6:30, je 7:40 a jeste nevzali jedineho pacienta. Pokud ma pan doktor administrativni praci at si ji vyridi mimo ordinaci dobu, nebo at tu dobu zmeni. Z meho pohledu je neseriozni otevrit ordinaci v 6:30 a pak nebrat vice jak hodinu pacienty.

• Vinikající lékař mám štěstí že je můj Dr.
    Pane Doktore děkuji za profesionální péči a perfektní přístup
    Pastorek Miroslav

já jsem byla u pana doktora asi čtyřikrát a zatím bylo vše v naprostém pořádku takže bych doporučila vybírala jsem si ho podle hodnocení tady na té stránce ,akorát je špatný systém s těmi čísly to se mi nelíbí ve spořitelně budiž ale u dr.nic moc, dvě hodinky čekání jsou minimální

• C

Vinikající doktor

Ano hrubé až arogantní jednání.Tohoto lékaře v žádném případě nedoporučuju.Jsem ráda,že už u něj nejsem.

• Dobrý den,pan doktor Karen je můj obvodní lékař již od mala, je to vynikající lékař, který vždy ví co je nejlepší a vždy vám pomůže jak nejlépe umí!Vždy mě dostal i z těch nejhorších nemocí a mohu ho jen vřele doporučit, kéž by bylo více takových doktorů!Lucie Horáková

• Opravdu velmi dobrý lékař!!!

• Velice příjemné chování, pěkné prostředí ordinace, srozumitelná komunikace.

• Dobry den,
    co se tyce popisu zde komentovaneho praktickeho lekare MUDr. Igora Karena, chci jen v kratkosti uvest, ze se jedna o velmi vzdelaneho a inteligentniho cloveka, ktery se obklopil skvelym personalem , jak svych doktorskych kolegu, tak zejmena sester, se kterymi spolupracuje jiz delsi dobu. Nikdo z pacientu zde, ani v realu nemuze kritizovat jeho pristup,ale naopak.Verim, ze nejen me vyhovuje jeho strohost, avsak pohotovost. Neni preci dulezite, aby lekar vykladal pacientum pohadky, ale zejmena to, aby vyresil probelm ( zdravotni ), ktery pacient ma a tim skutecne pomohl. Dalsi vec, kterou by si meli vsíchni uvedomit, ze prakticky lekar neni od toho, aby v ordinaci operoval od A do Z, kazdy ma moznost pozadat ho o vysetreni u daneho specialisty a myslim si, ze neni potreba, protoze tak ucini sam. Pral bych Vam vsem, mit v hlave to, co ma pan doktor a stihnout vse tak, jak stiha, i kdyz vestine pripada, ze nestiha. O jeho kvalitach vypovida i navstevnost cekaren, ktera mi niukdy nepripadla nizka, takze nejen panu doktorovi, ale celemu jeho kolektivu, preji vse nej do Noveho roku a jen tak dal, jedete spravnym a modernim smerem a je fakt, ze se nejde zavdecit vsem, vask jak vetsina Vasich priznivcu pise, maji moznost zmenit lekare , ale pak budou vecne sedet o PC a psat jeste delsi pripominky, nejspis to zpusobilo to, ze nikdy nemeli moznost poznat jineho, aby tak mohli posoudit, co je a neni dobre, nebo naopak spatne. Omlouvam se za chyby v diakritice, nebot mi prestala klavesnice psat hacky, carky. Jiri Bambuch

Nemám žádné připomínky k jeho práci, jsem maximálně spokojená s jeho přístupem ...zatím je to jediný doktor který mě vždy vyšel vstříct snad to doufám taky tak zůstane ....tak jen chvála a děkuji za jeho přístup....mohu jen doporučit