Ortopedická ambulance

Nebahovská 1015, Prachatice 38301

ortopedie

Prachatice, Prachatice

• N

Doktor ibalgin,byla jsem u nej na jare,mam za sebou letos jiz 11 punkci kolene.Tento lekar nepoznal,ze mam zanet v koleni.Po me prednasce,ze pri angine mi natece i koleno,jestli to souvisi,tak se mi smal do oci,blba naivka.Konecne jsem se dostala jinam,v koleni dlouho neleceny zanet v souvislosti s anginou,mam 5.atb behem 2 mesicu!!!Stale vysoke crp a proc,kde to je ten zanet?Neprisel na to a odbyl me slovy,ze to mam z DNY,kterou nemam!!!!TAKZE VAM MOC DEKUJI,ZA TY NOCI,ZA TY STAROSTI,NERVY,TRAPENI,jsem rada,ze jsem neskoncila v blazinci.K VAM UZ NIKDY!!!!!!

Pan doktor Vastl je odborník a mám s ním dobré zkušenosti. Byla jsem u něho 2x. Bohužel asi naposled. Nejsem totiž nejspíš jeho pacient. Když jsem se potřebovala domluvit na pokud možno včasné návštěvě s bolestivým zraněním, sestra mě objednala až za měsíc. Po slovech, že mám bolesti a také doporučení od obvodního lékaře, mně suše oznámila, že pan doktor má soukromou ordinaci a naobjednané své pacienty. Nad tím slovíčkem své jsem se v duchu trochu pozastavila. Zřejmě tedy nejsem vhodný pacient pro tuto soukromou ordinaci. Budu tedy muset nejspíš hledat pomoc ve 30 km vzdálených Strakonicích nebo ještě dál v Písku. Je mi to moc líto, ale takovouhle nepříjemnou sestru si pan doktor nezaslouží.

Velmi dobrý lékař.

• V

Doposud jsem se s lepším ortopedem nesetkala. Jsem velmi spokojena a všem doporučuji. Velmi hezký a příjemný přístup. Vše ochotně a rád vysvětlí a seznámí Vás s dalšími možnostmi léčby. Ač kvůli ošetření za ním jezdím 100km. jsem velmi ráda aděkuji mu za jeho péči.

Jsem velmi spokojená. Skvělý přístup. S pacienty komunikuje a díky tomu jsem šla s důvěrou a klidem. Děkuji.

Pan doktor je velký odborník se smyslem pro humor. Vím, že se tu hodnotí lékař, ale v ambulanci je veselo a pohoda, neboť i sestřička Zlata je ochotná a vstřícná.Jsou skvělý tým-doporučuji!

důvěřuji mu

• K pacientům klidný, ochotný přístup, odborník. Po zkušenosti v nemocnici jsem viděla, že je hodně pracovně vytížený. Obdivuji lékaře, jak všechno zvládá v klidu.

• nepříjemná sestra

• Lepšího lékaře jsem neviděla. Nejenže umí léčit, ale dovede svou veselou povahou pacienty uklidnit a působí velmi příjemně. Doporučují.