Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
D.N
Pani doktorka je úžasný člověk a skvělá pediatrička. Jsem velmi vděčná, že k ní můžeme docházet. Se vším nám poradí, pomůže. Ordinace krásná, příjemné prostředí.
Velké díky!
korina
K paní doktorce chodím s oběma holkami už 8 let a jsme spokojení. Pečlivá, milá, přístupná diskuzi. Jsme za ni moc rádi.
Lucka K.
úžasná pediatrička chodila jsme k ní s oběma kluky a můžu doporučit všemi 10 :-) po odstěhování jsme jí potřebovali i jako endokrinoložku ...prostě paní DR Kamila Dimová úžasná doktorka
Vondřičková
naprostá spokojenost,chodím k ní s dcerkou a vše je na nejlepší úrovni! Poradí a pomůže i mimo ordinační dobu,vše si pamatuje,je otevřená k názorům a debatám! Jen samé dobré! Doufám že i druhým prckem budeme chodit k paní doktorce!
kucinka
Uzasna pani doktorka, mila k rodicum i k detem, chodime tam od narozeni s nasi holcickou a nemohu rict jedine krive slovo.... Nikdy v cekarne necekame dele nez par minut, cekarna je krasne vybavena prebalovacim pultem, hrackama... Pani doktorka nenechává nic náhode, se vsim se nam snazi pomoc nebo poradit... Doporucuji vsem nastavajicim rodicum, s touto pani doktorkou je vse snazsi, nemusite si nic hlidat, kompletne se postaraji o vse co miminko potrebuje z pohledu ockovani a konrol....
Cimrová
Jsem s ní velice spokojena, se setřičkou také. Výborně zorganizované ordinační hodiny, možnost objednání, mailové upozornění na dovolenou a záskoky. Neměnila bych.
~
S paní doktorkou Dimovou jsme naprosto spokojeni. Chodíme k ní již s druhým děťátkem a nikdy jsme se v její ordinaci nesetkali s neochotou nebo neodborností. Je příjemná, vždy dobře poradí. Velice kladně hodnotíme i možnost zatelefonovat nebo komunikaci prostřednictvím e-mailu. Je to moderní doktorka, kterou by si každý mohl jen přát. Se sestřičkou jsme taky spokojeni.
Mají rozdělený čas pro nemocné a objednané, takže miminka a zdravé děti nechodí do čekárny ve stejný čas. Časy objednání na kontrolu či poradnu většinou souhlasí. Všem vřele doporučuji.
Renata L.
~
Nejlepší dětská lékařka co znám. Skoro 24h. na telefonu, jezdí za nemocnými dětmi domů. Má úžasný přístup k dětem a názory na léčbu se, kterými se shoduji.Řeší jakékoli problémy, nenechá nic náhodě. Mohu jen a jen doporučit!!!
Pani doktorka je skutecne vyborna. Jsme s ni velmi spokojeni. Je pecliva, pozorna, s miminky to umi, poradi a vysvetli vse srozumitelne, trpelive odpovi na veskere dotazy. Navsteva netrva zbytecne dlouho, zhruba 15 minut.
Ma to dobre zorganizovane, v ordinaci jsme zatim nikdy necekali dele nez 10 minut.
Funguje i po mailu a telefonu.
Jen sestricka mi k ni nejak nesedi... Vetsinou nemluvi, neusmeje se, pusobi ponekud otravene. Skoda..
I presto bych vsak tuto ordinaci nemenila!
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.