Hořice
milantopinka
S teplotou mě posílala do práce, neochotná, arogantní, proto jsem si zvolil jinou p.doktorku. Hodnotím bez hvězdičky
jancovadmhc
Vyšetření žádné, madam léčí dobrým slovem. Že existuje laboratoř ani netuší.
B
BPanther
Jestliže poznala, že se jedná o pásový opar zachovala se velice neprofesionálně, pokud si nevzala rukavice. Pokud vím, je pásový opar velice infekční a tím tedy ohrozila další pacienty.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Lékařka, která nechce být obtěžována jinými, než zcela běžnými požadavky. Nejlépe si dojít jen pro tradiční lék a i za to, jste od její "přesládlé, úsměvy hýřící" sestry VŽDY zkasírováni.
I při dlohodobých zdravotních potížích vás na specializované vyšetření nepošle a potíže bagatelizuje.
Výslovně NEDOPORUČUJI.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dlouhé čekání v čekárně, neochotná, pokud nesouhlasíte s jejím přístupem k léčbě, dokáže být velmi nepříjemná. Na specializované vyšetření neodesílá, aby "jí to nešlo do nákladů."
již nikdy více
Sklenář
Když čtu předchozí komentáře, tak si připadám jako na jiné planetě. Já jsem nezaznamenal nic z výše napsaného.
Někdo psal: "nechce sáhnout na pacienta"...já měl pásový opar, vlastní manželka-zdrav. sestra si brala rukavice a paní doktorka se opravdu neštítila. Je příjemná jako její manžel - lékař. Čekání v čekárně? Jako u každého obvodního lékaře. Prostě celorepubliková norma. A sestřička? To je zlatíčko. Já doporučuji vřele tuto příjemnou lékařku.• • •
skvělá
Diagnozu určuje od dveří jen aby jste ji jěště nenakazil.Dlouhé čekání v čekárně a celkově nejhorší přístup jaký jsem zažil.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
nemám nejmenší problém vždy ochotná