Mgr.
Uložit
Fyzioterapeut
Uložit
O mně
Vystudovala jsem fyzioterapii na Univerzitě Karlově v Praze a v oboru pracuji již 8 let. Věnuji se jak pacientům s chronickými problémy, tak amatérský...
Ukončené školy
Preventivní prohlídky
Relaxace
Vyšetření pohybového aparátu
D.T.
Paní magistru jsem vyhledala opakovaně s různými problémy (především v oblasti zad), vždy mi dokázala velmi rychle pomoci a poradit vhodné cviky. Jako příjemný bonus vnímám její srdečnost a laskavý přístup. Ostatním mohu jen doporučit.
Ivana F
Fyzio som nasvtivila s akutnou bolestou v pate a cez doporucenie som sa dostala k Jiti. Navsteva bola profesionalna, liecba ucinna a komunikacia rychla a priatelska. Ordinacia ja cista,lahko dostupnna ale najdolezitejsi je pristup. A ten si len pochvalujem! Teraz uz pravidelne v ramci prevencie navstevujem Jitu a k fyzio sa tesim. :)
Dlouhodobá spolupráce která vede k dobrým výsledkům, od zlomené ruky na několikrát mám teď plny rozsah a díky Jitce jsme začali ruku brzo posilovat. Zároveň makame na kotniku se kterým mám už dlouho problém a taky jde vidět určitý posun. Když potrebuju pomoc s něčím jiným tak mi koukne na cokoliv mě zrovna bolí a vždy mi pomuze.
Jitku Filovou bych doporučila všemi deseti.
Pokud nevis ke komu v Praze, určitě vyzkousej a uvidis pak sám ze jsi neudelal chybu.
Vojtěch Šípan
Potřeboval jsem nutně pomoci se zády a slečna Filová je velmi pečlivá a profesionální. Bylo mi vše vysvětleno a nemůžu vynachválit celkovou péči. Účinně mi vyřešila zablokování krční páteře a poradila cviky které mám dělat doma.
Josef Š.
Slečna Jitka je velice profesionální, vstřícná a hlavně lidská a empatická. Vše co dělá, podrobně vysvětlí a popíše, odpoví na každou otázku. Rozhodně bych volbu této specialistky neměnil.
Kryštof J.
Chodím k Jitce už rok a vždy se po schůzce cítím lépe. Na faziu vždy děláme přesně co moje tělo potřebuje. Pokud jsem zatuhlý, tak to uvolní. Pokud ne, cvičíme pro spevnění středu. Určitě má vekou zásluhu na mých mezinárodním úspěchu ve veslování. Můžu jenom doporučit.
M.M.
Navštěvuji již delší dobu, pravidelně (někdy akutně - při blokaci v oblasti beder), vždy vyhoví a pomůže.
Michal
Profesionální přístup a odborná péče. Ordinace prakticky na Jiřáku. Absolvoval jsem 10 terapií s bolestmi zad a byl jsem nadmíru spokojen.
O mně
Ceny ZnamyLekar.cz
Specializace
- fyzioterapeut
Stáže
- Terapia Nova, Osteofisio Weyler, Santa Cruz, Kanárské ostrovy (Španělsko)
- Nemocnice Jena Ziekenhaus, Hasselt (Belgie)
Certifikáty
Znalost jazyků