Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Zděnka Ivančová
Velice pečlivý a odborník na svém místě,vždy poradí ,pomůže,je to prostě lékař na svém místě,jenom kdyby takových bylo víc.
Květoslava
Pan doktor, je pečlivý, obětavý, svědomitý lékař. Je to nejen výborný lékař, ale i člověk, má pochopení pro cizí bolest. Nikdy nenechá nic zanedbat. Je velice pečlivý, prostě výborný. sestřička je také úžasná, umí si se vším hned poradit. Výborný tým. S úctou dlouhodobá pacientka Brzáková Květa a Ladislav Brzák Děkujeme za péči.
Novotná Jana
Chodím k panu doktorovi Tajchnerovi už 33 let. Je milý a svědomitý. Takových lékařů by mělo být více, každého dokáže psychicky podpořit. Sestřička Evička je též milá. Jsem ráda, že je mám.
Marie Slivková
Výborný lékař s lidským přístupem k pacientům.Je svědomitý,pečlivý a vždy pohodový a příjemný pan doktor.Sestřička je velmi milá a hodná a vždy dobře naladěná.Je radost k nim chodit,mám je ráda
VEBER JOSEF
ANO SOUHLASÍM,MĚ OSOBNĚ POMOHL JAK PO ZDRAVOTNÍ I DUŠEVNÍ STRÁNCE.MĚLO BY BÝT VÍCE TAKOVÝCH LÉKAŘU JAKO JE DR.TAJNER
~
MUDr. Tajchner je příjemně vystupující profesionál, který pečlivě prošetřuje všechny potíže, které vás trápí. Trpělivě vysvětlí případná vyšetření (proč, jak budou probíhat,..). Souhlasím s jiným komentářem, kdy je zdravotní sestřička hodnocena jako Anděl v bílém plášti. Je to pracovní tým, který se jen tak nenadje..!!
~
Pan doktor Tajcher je velmi milý a pečlivý lékař - je to opravdu doktor, kterého bych doporučila každému.
~
Pan doktor je velmi pečlivý a milý ke svým pacientům.Vždy dovede dobře a ochotně poradit, problém s vámí řeší a hledá tu nejlepší cestu k jeho vyřešní.Je trpělivý a má velmi vřelý a lidský přístup.U žádného jiného lékaře jsem se s tak profesionálním přístupem ještě nesetkala. Sestřička je také velmi milá a ochotná.Děkuji za Vaši profesionální práci, kterou oba odvádíte.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.