Praktický lékař pro dospělé

Masarykova 444, Telč 58856

• F

... můj názor je ten, že jak Dr. Nosek starší, tak Dr.Nosek mladší, jsou na svém spráném místě!!! Neopomenu napsat, že ani jedna sestra u Dr. nikdy nebyla, protivná, náladová ani nepříjemná! Celá funkčnost ordinace a přístup k pacientům, je dle mě perfektní! Komu se nelíbí, může přece změnit doktora... Já důvod nemám a jsem ráda, že mohu chodit do takové ordinace obvodního lékaře, jak je tato. Vřele doporučuji! Až to tak nebude, klidně to otevřeně napíšu... Jirků Ingrid

• Vy konkretní pomlouvačí z Telče,kdy byste věděli,jak tam máte chytrého a pracovitého praktika,tak byste se styděli za ty Vaše lži a hlavně jsem rád ,že jste
    jako správni Češi zůstaliv anonymitě.Dr.Havránek

• Velice dobrý lékař, který se stará o celou rodinu, v případě potřeby dojede, jde s dobou.

• Jeden z nejlepších lékařů, které znám. Je škoda, že někteří lidé, kteří jej chtějí vědomě poškodit (že by závist?) napíší cíleně několik negativních hodnocení a tím sníží jméno tak skvělého doktora a člověka.

• K panu Dr.Noskovi docházím a jsem spokojená s ním i jeho setřičkou a jejich prací. Kdo spokojený není, ať si doma udělá odvar z konopí a přejde na jinou bázi lečby, když čtu to "objektivní" hodnocení. Opravdu by mě zajímalo kolik z těchto anonymních pisálků potřebovalo opravdu lékařské ošetření a to se mu nedostalo s náležitou péčí. Uvědomte si, že nese zodpovědnost za každý krok a kdyby byl tak ´nejhorší´ jak uvádíte, už by nebyl v ordinaci kde je :) Takže při příští návštěvě nechte zášť před ordinací a chovejte se u něj tak, jak chcete aby se on choval k Vám.

• Tomáš Nosek, syn, který je zde v různých pomluvách zmiňován, byl na škole jeden z nejchytřejších studentů medicíny, ne-li z nejlepších, chtěli ho jako pomocníka na katedrách už během studia.

• doktor Nosek je fajn, i syn Tomáš je prima,
    Tomáš pomáhal potřebným v různých ústavech,
    o kteréžto lidi by nikdo z pomlouvačů nezavadil,
    přestože je lékař, nevadilo mu se "snížit" na pomoc blízkým,
    a je chytrý. Po kom asi? :)
    Oba jsou zapálení pro práci a vykonávají spoustu dobra.
    čest jim za to, škoda špíny zde vyvržené.

• Asi jsou možné ty různé pohledy, ale ta zášť se mi nezdá moc objektivní - bohužel ti spokojení se málokdy ozývají, zatímco ti nespokojení si rádi hodí alespoň slovem, když kamenem si netroufnou...

• To je k popukání kolik špíny tady nakydali závistivci na dr.Noska.Proč se pod ty vaše vejšplechty nepodepíšete?Čeho se tak bojíte?Je 20 let po revoluci a vy jste pořád ti samí práskači,patolízalové,závistivci a vlezdoprdelové,vůbec nic se nezměnilo.Když se někomu daří,tak na něj nakydám špínu ,pomluvy a vono se to chytne,že jo.
    K dr.Noskovi jsem se zaregistroval v 98 roku a jsem spokojenej,neměnil bych
    Na závěr jedna dobrá rada pro závistivce,je úplně grátis,nic za to nechci-narvěte si kopřivy,posbírejte kravský lejna a bodlák,navařte z toho čaj a tiše záviďte dr.Noskovi a uleví se vám i vašim mindrákům,to zabere

František Vyhlídal Telč

Zajímavé, smutné čtení. Je to typicky česká maloměstská lavina. Někdo si ze zášti kopl, tož já se s chutí anonymně přidám. Typické na té zášti je, že všichni ti chudáčci ukřivdění píšou o penězích - ano, závist je hnacím motorem těch žlučovitých psaní malých českých človíčků. Chodím k dr. Noskovi už skoro dvacet let a vždy jsem byl vděčný za vzornou péči, dokonce mě jednou včasným preventivním vyšetřením zachránil před možnými vážnými následky. Letmo se mě dotkla "léčba" dalších dvou telčských starších praktiků - a to mě dost vylekalo. Ale oni asi jezdí potichu menšími auty bočními ulicemi, jak se na malém městě sluší. Nebydlím přímo v Telči, a proto jsem ušetřen znalosti těch trapných malostí, které tu někteří do svého "objektivního" hodnocení pletou. Co říct na to - že některým vadí, že syn studuje na doktora anebo že otec ministroval?
    Jen u nepatrné části těch negativních hodnocení je cítit snaha u nezaujaté hodnocení. Ze zdrcující většiny těchto ční závist malých neschopných neúspěšných lidí. Taky jsem přes pokročilý věk majetkem chudý. Ale abych kvůli tomu nespal závistí?