MUDr. Jiří Linha

Gynekolog Více

České Budějovice 1 adresa

MUDr. Jiří Linha

Hirzova 2, České Budějovice 370 05

Vždycky velmi příjemné jednání, ochota, porozumění, před 20 lety mi zachránil syna, když mě poslal do nemocnice a doporučil vyvolat porod, všichni se tomu divili, ale nakonec to bylo dobře, protože syn by se udusil, i se svým dalším dítětem jsem byla po celou dobu velmi spokojená. Sestřička i pan doktor měli vždy velmi hezké a vstřícné jednání.

• MUDr. Jiří Linha Jiný  •

• B

K panu doktorovi jsem chodila na pravidelné těhotenské prohlídky. S blížícím se porodem jsem jako prvorodička byla ve stresu. Protože mám fobii z lékařů celkově, tak ani tlak mi nezměří reálný. Vždy jsem ho tedy měla zvýšený. Ke konci těhotenství jsem ho měla 150/100, ale podotýkám, že vidím tlakoměr a vyletí mi tlak. Pan doktor ale očividně nechtěl nic slyšet...a určil, že mám preklampsii (žádná bílkovina v moči nic..)....tak mi bez mého souhlasu udělal na křesle Hamiltonův chvat - absolutně jsem s tím nesouhlasila v 38tt......ale než jsem stačila něco říct -Pan doktor si dělal svou.....díky Bohu to na moji dcerku nemělo vliv a rodila jsem pak přirozeně až v 42tt......Pokud se ale dočtete "Neměl by ovšem být proveden bez informovaného souhlasu těhotné ženy"... Velice nepříjemné, hnusné, nepotřebné a ponižující....Pane doktore, díky už ne.

• MUDr. Jiří Linha Těhotenství  •

• H

Odborně jsem pana doktora vždy považovala za nejlepšího, kterého jsem mohla najít, ALE je to velmi arogantní člověk, který má velký problém nevidět v jakémkoli dotazu útok na svůj úsudek, předepsanou léčbu nebo diagnózu. Neochota cokoliv vysvětlit, velká podrážděnost, slovní útočnost, téměř i fyzický pocit zastrašení (zvýšený hlas, nadřazené chování). Se zvyšujícím se věkem čím dál horší, nakonec jsem od tohoto lékaře odešla.

• MUDr. Jiří Linha Potřeba řešit návaly plus doporučení od uroložky, jsem dlouholetá (28 let) pacientka MUDr. Linhy  •

• I

Jednoznačně nedoporučuji. Přestože jsem chodila na pravidelné prohlídky, byla mi diagnostikována rakovina děložního čípku. Lékaři v nemocnici nechápali, jak se rakovina mohla tolik rozšířit, když jsem chodila na pravidelné prohlídky... Nebyla již dostačující "pouhá konizace" a musela jsem podstoupit nejednu operaci. Vzhledem k tomu, že mi není ani 30 let a již jsem se musela potýkat s natolik vážným onemocněním, o kterém se všude dočtete, že se mu dá předejít pravidelnými kontrolami, ztratila jsem veškerou důvěru v pana doktora. Naštěstí vše dopadlo dobře zásluhou lékařů v Nemocnici ČB, gynekologa jsem ihned změnila.

• MUDr. Jiří Linha  •

Pan doktor úžasný a sestra taky nikdy jsem neměla problém.Mam už devítileté dítě a vše jsem se dozvěděla včas hlavne vybavena ordinace ze nikam člověk nemusí proto ta stokoruna!A mimochodem když se paní Kristýna přihlásí do soukromé ordinace musí počítat s poplatkama!

• K panu doktorovi už chodím hodně let. (Skoro dvacet ) Naštěstí jsem chodila jen na roční prohlídky + antikoncepce. Vždy se pan doktor i sestra chovali vstřícně. Nedávno jsem měla hodně velikou bolístku a pan doktor mi pomohl i když to byl problém nemocnice a moc mu za to děkuji. Pomohl mi nejenom fyzicky, ale pomohl mi hodně psychicky. Pane doktore děkuji moc.

K panu doktorovi chodím už 12 let a naprostá spokojenost. Nyní bydlím v Plzni a za panem doktorem raději dojíždím, než abych ho vyměnila. Měla jsem opravdu velké problémy, pan doktor mě vždy ze všeho zachránil. Je laskavý, citlivý, v žádném případě nevyšetřuje nijak bolestivě, vše důkladně vysvětlí, projde pečlivě všechny možnosti. Vše čisté a nikdy jsem se nemusela stydět na cokoliv zeptat. A co se sestřičky týče, taky nemůže být řeč o hrubosti a aroganci. Za mě mohu jen a jen doporučit, nejlepší doktor pro mě vůbec.

K panu doktorovi jsem přešla kvůli dojezdu a byl to největší omyl, nechá si platit 100 Kč za každou návštěvu, 50 Kč za fotku z ultrazvuku, je necitlivý při vnitřním vyšetření. Sestra je hrubá a arogantní, těhotenskou poradnu v podstatě odbývá, vážit se mám nejlépe doma, a tlak změří za dvě vteřiny. Lehátko s hygienickým potahem od krvavých skvrn a ochlupení. Ultrazvuk s půlhodinovou přednáškou, ale když se na něco zeptáte, cítíte se až trapně... Pan Dr. Linha nikdy více.