Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o.

Vltavínská 1289/10, Třebíč 674 01

U pana doktora Cafourka jsem byl prvně na pohotovosti a pak ještě na dalším ošetření.
    Vždy byl velmi příjemný, ochotný a profesionální.
    Sestřička u pana doktora je rovněž výborná, s panem doktorem tvoří perfektní tým.
    Jen škoda, že další pacienty neregistrují, ale tak je to v Třebíči bohužel všude.

• Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný  •

leden 2016
    Lenka
    lékař je velmi dobrý, dovede dobře poradit, je ohleduplný, jeho zákroky mě nebolí, sestřička je velmi milá, jsem maximálně spokojená.
    Komu pan doktro nevyhovuje, může přejít jinam a uvidí, Určitě se bude rád vracet

• po odborne strance to nemuzu hodnotit,jen mi vypadala vetsina amalgamu, co mi mudr cafourek aplikoval. navic jeho zlozvyk tj koureni si zakusite na vlastni usta-pokud behem zakroku odejde na zachod ,radim, aby jste jej pozadali o dukladne umyti rukou-pach cigaret pri bolestivem zakroku neni zrovna uklidnujici

• V

K panu doktorovi chodíme 10 let celá rodina, ošetření zvládnou i děti, devítiletá dcera při plombování ani neplakala (a to je vcelku hysterka). Musejí se ovšem naučit spolupracovat, protože - slovy pana doktora- v zavřené puse nic dělat nemůže. A milé zacházení by nebylo nic platné, když vám po odchodu z ordinace vypadne plomba do půl hodiny:((

Ruce jsou mu cítit kouřem a nenosí rukavice. Je to buran, ne profesionální lékař. Má vybavení, chování a zřejmě i znalosti z předminulého století.

• T

U pana doktora jsem byla 2x a víckrát už mě tam nikdo nedostane. Řeči typu: ,,tohle by vydrželo i dítě na základní škole'', děkuji nechci... Po tom co mi dal ,,vynucenou'' injekci si odběhl zakouřit a pak se pustil do práce, u které vedl chytré řeči. Jednání s pacienty je více než hrozné.

K panu doktoru Cafourkovi chodím přes 10 let a je to první zubař s jehož prací jsem nadmíru spokojen i s přístupem k pacientům a to jak ve smyslu jednoznačné a otevřené komunikace ohledně ošetření, tak i po lidské stránce. Pana doktora si velice vážím i z důvodu velkého rozhledu v dalších oblastech. Velice příjemná mi je i jeho komunikace v ordinaci např. se sestrou, kdy se často velmi dobře bavím v průběhu ošetření.

• Z

Uznávám, že pro lidi s malou pusou můžou být tlusté prsty pana doktora nepříjemné, ale vydržet pár takových minut je nic vzhledem k tomu, že jsem s jeho prací nikdy nebyla nespokojená. Že nepoužívá gumové rukavice mi naprosto nevadí a chápu, že v nich nemá takový cit. Ruce si před vyšetřením myje i desinfikuje, takže nic nehrozí. Jestli je pan doktor arogantní nebo má špatný přístup k pacientovi mě nikdy netrápilo, protože s otevřenou pusou si s ním moc povídat nedokážu. Dělá svou práci dobře a za to mu patří můj velký dík. Všechny kazy mi odstranil dřív, než mě zuby začaly bolet, takže nemám výhrady. Mohu vřele doporučit, pokud nejste přecitlivělí jedinci a uráželo by váš, že se na vás zubař třeba trochu zamračí.

• Lékař je to odborník, z mého osobního hlediska je ohleduplný, a jeho zákroky mě nikdy nebolely, sestřička je velmi příjemná a milá, vystřídala jsem mnoho lékařů, ale teď bych neměnila, jsem maximálně spokojená

• Já jsem velmi spokojen když se člověk vyptá tak umí výborně poradit!!