5. května 1801, Říčany 25101
E
E.Š.
Čištění kanálků bez anestezie, jako důvod udala těhotenství. Jiný doktor mi pak řekl, že lokální znecitlivění je pro plod lepší, než stres z bolesti a nemá na plod naprosto žádný vliv. 1 kanálek za 500,-. U paní doktorky jsem byla jsem cca před 10-ti lety.
• Stomatologická ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mirka
Velmi příjemná a profesionální lékařka. Ceny na Říčany (o Praze ani nemluvím) velmi dobré. Provádí též dentální hygienu. Doporučuji.
giovanna2012
Jak už bylo řečeno. Nepozná ani obyčejný kaz. A hodně si účtuje za navíc špatně odvedenou práci. Ještě, že už chodím jinam.
B
bezzuboun
Přesně jak tvrdí paní Silva výše. Tato zubařka působí na první pohled velmi profesionálně. Ale bohužel jen působí.
Paní doktorka mi vyrobila korunku na 3 zub vlevo nahoře. Tato stála cca 8000, ale asi za týden mi vypadla. Šel jsem znovu a korunku mi nasadila. Totéž se opakovalo cca po 14ti dnech, a já musel opět k zubařce. Když jsem s vypadlým zubem přišel potřetí, dokonce si naúčtovala 500 korun!!! To byla poslední kapka a od zubařky jsem odešel, stejně jako má žena a syn. U jiné zubařky jsem byl upozorněn, že korunka má malý čep (nevím zda je terminologie dobrá) a že tam stejně držet nebude. Nicméně nakonec si s tím dala práci a zvětšila jej. Zub i přesto vypadává cca 1x půl roku.
Za 8000,- velmi děkuji, paní doktorko.
K. Bukověcký, říčany
Opravdu vřele nedoporučuji.
PS: a opět, jak tvrdí někdo výše, paní doktorka umí být dost od rány a občas se s člověkem baví jako s idiotem, který nezná odbornou terminologii a postupy• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
N
Nováková
dobrý den,
chtěla bych paní doktorce moc poděkovat za ochotu,vše mi vysvětlila,zuby ošetřila,příště už se nebudu u zubaře bát :-) rozhodně doporučuji. Nováková• • •
N
Nováková
Jsem velmi nespokojená. Paní doktorka nepoznala probíhající zánět u zubu. Tvrdila, že tam nic není a že bolest je způsobena odhaleným krčkem u zubu. Musela jsem v noci na pohotovost, kde se zubařka velice divila, jak nemohla poznat tak ošklivý zánět zubu do oka bijící. No jedno vím jistě....k ní do ordinace už nevkročím.
Petra
Chtěla bych pochválit paní doktorku.Celá rodina jsme u ní velice spokojeni a rozhodně doporučuji
Silva
K paní doktorce jsem chodila několik let a rozhodně ji nemohu doporučit. Na první pohled působí profesionálně a příjemně, nicméně její přístup vůbec nebyl lidský, o empatii se v jejím případě nedá mluvit, pacienta velmi stresuje, je na něj nepříjemná, umí i ponížit. Dokáže být také poměrně hrubá a na pacienta bezdůvodně křičet (navíc má velmi slabou zeď mezi ordinací a čekárnou, takže celá čekárna slyší každé slovo - ale ne, že by tam sedělo nějak moc lidí, naopak skoro nikdy jsem nikoho nepotkala, což asi také o něčem vypovídá). Navíc jsem u ní vždy opravdu hodně doplácela, často mne na to dopředu ani neupozornila, nedala mi na výběr, jaké jsou možnosti - ale vždy mne na konci nechal podepsat papír, ze kterého vyplývalo, že je vlastně v jakémkoli případě z obliga....V ordinaci nemá sestřičku, což některé věci poměrně komplikuje a zpomaluje. Na druhou stranu mi imponovala její dlouhá otevírací doba (má ordinaci doma a některé dny tam byla i do 8-mi).
T
Tomášová
Bohužel jsem velmi nespokojena. Synovi paní doktorka zanedbala kazy, nerozpoznala je v časném stadiu a později vyvrtala a nechla nezakryté = bez plomb. Tento postup jsem konzultovala s jinými lékaři a označili jej za non lege artis. Bohužel má syn kvůli tomu zaděláno na průšvih. Doktora jsme změnili, ale teď už dodatečně tam plomby dát nejdou a zuby se budou muset vytrhnout předčasně, což bude mít vliv na postavení druhých zubů. Nejhorší na tom všem je, že na CD s rentgenem, které jsem paní doktorce chtěla dát, ale ona se na něj ani nepodívala, protože v ordinaci nemá počítač, už ty kazy byly vidět. Bohužel byly odvrtány až několik měsíců poté. Takže vybavení ordinace nedostatečné, postupy zastaralé a není ani přítomna sestra. Rozhodně nedoporučuji!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka je velmi hodná, má zkušenosti, všechno vždy vysvětlí a zdůvodní svoji terapii. Chodím do její ordinace již několik let a jsem moc spokojen.