MUDr. Jaroslava Makrlíková

4 názory

Poliklinika Agel

Švihovská 14, Plzeň 3, Plzeň 31200

4 názory

Již 22 let se léčím s jistou psychotickou poruchou a ADD (forma ADHD bez hyperaktivity), prošel jsem různými ordinacemi. MUDr. Makrlíková je nejlepší psychiatra, se kterou jsem měl tu čest. Nebojí se experimentů a moderních metod. Přesto k nim přistupuje velice zodpovědně a „inteligentně“. Má nesmírně lidský, empatický a individuální přístup, povídá si se mnou, neodbývá mě, pružně reaguje na mé potřeby. Zachovává si zdravé hranice, jedná profesionálně. I svými odbornými znalostmi drží krok s aktuálním vývojem v oboru.

• jiné místo Jiný  •

• I

Výborná lékařka, je empatická a vřele paní doktorku doporučuji.

• jiné místo Jiný  •

• I

Vynikající lékařka, moc pomohla mně i mému synovi(Asperger). Děkuji za vše, doporučuji všem, co hledají pomoc. 1*

• jiné místo  •

• Dobrý den. Já se léčím již více než deset let. Prošel sem různými ordinacemi. V RIDZ, jsem narazil na Mudr. Makrlíkovou. Přestěhoval se sní do její ordinace.
    Ona je velmi příjemná, dokáže se mnou mluvit. Její vystupování a přístup k mé schizofrenii a počátečním depresím je mi sympatizující. Dokáže napsat zprávu pro potřebu. Též mi pomáhá se duševně rozvíjet. Je velmi společenská v lékařské praxi. Ona je velmi dobrá lékařka. Děkuji Ji. Nikola Businský.