Okružní 650, Beroun 26601
Pani doktorce vděčím za to,že mi zachránila život.Každý rok mi zvala na preventivní lékařské kontroly a v 57.letech mi zjistila rakovinu tlustého střeva a díky včasnému zjištění této zákeřné nemoci jsem vyléčen.Děkuji paní doktorko.
Paní doktorka je opravdu vždy ochotná, pečlivá, dobře poradí. Mé veliké ocenění též patří sestřičce, která je nejen velmi ochotná a příjemná, ale také dobře poradí. Oběma veliké díky. Za celou dobu (v Praze a jiných městech) jsme s manželem nikdy neměli tak dobrou obvodní lékařku, jako máme nyní v Berouně.Děkujeme.
vc
velice pečlivá lékařka, nic nepodceňuje
Pavel Konvalinka
Pravidelnými prohlídkami mi paní MUDr.Bělostíková zachránila život a jsem jí za to moc vděčný.Jiné hodnocení pro ní neznám.
jitka
K paní doktorce chodím už od svých 18 let, je vstřícná, ochotná a pokaždé mi se vším pomohla.
Pillerová
je to pečlivý lékař
B
Burešová M.
U MUDr.Bělostíkové se léčím víc jak 15 let.Je to velice kvalifikovaná lékařka, milá a vždy ochotná pomoci či poradit. Dporučuji! Věřím, že většina pacientů se mnou bude souhlasit.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Berouně
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Berouně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Berouně