Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíZkušenosti
M.Jícha-
Mudr.Pavlas je lékař,který má velmi dobrou pověst-a všem bychom přáli mít tak skvělého lékaře...získal si naši důvěru-svým chováním-a profesionálním přístupem...
Winkler
Pan doktor mi pomohl (i psychický) v mé onkologické diagnóze,je to profesionál a je velmi empatický, znám ho i z Fakultní Nemocnice Ostrava, přešel jsem k němu 2x(nyní má svou soukromou ordinací),jsem velmi spokojen
Renáta S.
Velmi vstřícný, ochotný, pečlivě vyšetřuje. Ordinaci má pro mě trochu od ruky a několikrát se stěhoval, ale ráda budu k němu nadále dojíždět. Doporučuji, je lidský a neodbude vás, jako spousta jiných lékařů.
Lída Ž.
Doktor s velkým D, neskutečně pozorný, zkontroluje od hlavy k patě,přesně vysvětlí,ochotný, v dobré náladě,vzhledem k věku - skoro neuvěřitelné, chodíme k němu taky celá rodina, vnučka se konečně jednoho lékaře nebojí, sice se přestěhoval s ambulancí do jiné části města,ale ani vzdálenost nám nezabrání chodit k němu i nadále,je vidět,že dělá tuto práci rád a baví ho to, ne proto,aby někde jen odseděl ordinační dobu a sbíral body, prostě super doktor
Veronika H.
K panu doktorovi chodíme celá rodina a všichni jsme velice spokojení. Perfektní přístup, pečlivý, ochotný, nikdy vás s ničím neodmítne, naše děti ho zbožnují, nebojí se, i pan doktor se k nim chová úplně skvěle, prostě super lékař.
Lumír Kučera
Vynikající lékař i člověk. Za desítky let první doktor ke kterému mám naprostou důvěru. Jsem rád že jej mohu nazývat svým lékařem. Všem doporučuji, obrovský rozhled a znalosti.
D.M.
Po první návštěvě jsem naprosto nadšená. Roky jsem chodila ke kožní bez výsledků, na mé otázky nikdo nehleděl jen aby mě dostali ven z ordinace. Pan doktor je úplný opak. Opravdu se zajímá a chce pomoci, v ordinaci jsem byla dlouho a zodpověděl všechny mé otázky a napsal mi několik přípravků na všechny problémy. Naprosto doporučuji.
Iva Kotalová
Pan doktor ma zlate srdce je vynikajici lekař chodim k němu se synem dcerou,dědečkem,tchyni i se svymi problemy vyjde nam vždy vstřict a to se ceni moc vam děkuji za celou svou rodinu a přeji vše dobre
Pavel
Velmi příjemný lékař,který má zájem léčit.Moje kožní lékařka mě léčí 1,5roku a výsledek je horší s tím,že mám jít do nemocnice.Tento lékař mi hned udělal stěry a odebral vzorky kůže bez toho abych musel ležet v nemocnici.Jsem zvědavý jestli pomůže a konečně mi řekne o co jde.A ne jen měnit mastičky bez efektu.
Taťána Žáčková
Velmi profesionální a pečlivý lékař. Byla jsem naprosto nadšená. Více lékařů s tímto přístupem k pacientovi.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.