SPOLCHEMIE, a.s. - Revoluční 86, Ústí nad Labem
Masarykova 331, Ústí nad Labem
Klapálková
Příjemný, pečlivý. Sestřičky milé, hodné, člověk zapomene, že je u gynekologa. A ordinace má dvě, úterý a středa je i u chemičky. Nečeká se dlouho, a lze se objednat na určitý čas. I mé kamarádky jsou spokojené. Vlastně ani nevím, jak k němu chodím dlouho, ale asi tak 12 let jo, možná víc.
spolehlivý
Je to můj v pořadí 3. gynekolog a konečně jsem s péčí spokojená. Vše mi vysvětlí, problémy řeší, hlídá prevenci a čekací lhůty jsou minimální.
Pochvala pro p. doktora i sestřičky.
S panem doktorem jsem velmi spokojena.
Jsem spokojena s péčí. Pan doktor mne pečlivě sleduje, problémy konzultuje s jinými lékaři a neváhá mne poslat na jiná vyšetření i do nemocnice. Také díky němu mám krásné miminko po léčbě neplodnosti.
Vynikající gynekolog,100% vyšetření.Doporučuji všem ženám v Ústí,já dojíždím z Teplic.Horáčková Zdenka
manulka
Přestoupila jsem od dr. Kreníka ten mi tvrdil ,,nic vám není " po vyšetření se ukázalo že musím podstoupit kyretáž, mám silný zánět vaječníku který již léčím přes 6 týdnu já jsem velice spokojená
Grohmannová
S MUDr. Pošarem jsem velmi spokojena.Chodím k němu už také takových 15 let a možná i více. Můj názor je takový , že je velmi pečlivý což se mi u něho líbí a má i dobré vystupování.O sestřičkách ani nemluvím, neboť je to, to samé.Prostě jednoduše nemám k němu žádné výhrady.Mohu ho jen doporučit.
Erbenová
K panu doktorovi jezdím do Ustí z Duchcova 15 let.Péče pana doktora a sestřiček je perfektní já mohu jen chválit a všem doporučit nikdy bych neměnila
Olga
K panu doktorovi chodím už spoustu let a mohu jen ocenit lidský a profesionální přístup k pacientům. Neměnila bych.