Edvarda Beneše 13, Plzeň
Katarzyna
Velmi empatický lékař s lidským přístupem k pacientovi. Díky němu (a samozřejmě i sestře) byl i nepříjemný zákrok a nepříznivá diagnóza alespoň o něco snesitelnější. Pan doktor Nasswetter mi vše podrobně a beze spěchu vysvětlil a měla jsem pocit, že pacient je pro něj důležitý. Jsem opravdu ráda, že jsem narazila na někoho takového.
• ORL ambulance • Jiný •
Luděk Balvín
Profesionální odborník s lidským přístupem! Bez zbytečně se opakujících frází. Každému to nemusí vonět. Pokud se přijdete jen bavit a zdržovat na pohotovost máte smůlu.
• ORL ambulance • Jiný •
Stanislav
Pominu-li nulovou komunikaci s pacientem, základní návyky tohoto lékaře jsou otřesné. Byl jsem u něj na doporučení praktika kvůli angíně, aby mě "lépe" - chápejte dřevěnou špachtlí - prohlédl a vyšetřil. Pří kontrole krku neměl rukavice ani roušku a ve chvíli, kdy jsem měl otevřená ústa, cítil jsem, jak mi lékař z blízka funí až do krku. Kromě hygieny opravdu nechutné. Dále naprosto ignoroval lékařskou zprávu od praktika, na tu se jen podíval a hodil ji na stůl a následně se vyptával na věci, které byly ve zprávě uvedeny. Sečteno podtrženo, otřesný zážitek a pokud na pohotovosti ordinuje tento lékař, raději se mu vyhněte.
Lenka
pan doktor byl nepříjemný, když jsem mu oznámila že jsem měla krev v krku,tak na mě koukal stylem že mi vubec nevěří. Nerozpoznal těžký zánět nosohltanu a doporučil mi léčit červený krk strepsilsem. Děkuji,nikdy více.
Z
zabicka999
Na pohotovosti nám nepodal žádné info o stavu pacienta (dítě) a řekl, že vše je ve zprávě. Tam ale jsou jen latinské zkratky a nedostatek informací. Při píchání ouška dítěte nesprávně instruoval držení rodičem a byl pak naštvaný, když dítě máchalo rukama, o jejichž držení nepožádal. Do zprávy napsal, že pacient odešel informován, což absolutně nebyl. :-(