MUDr. Jana Žáčková

Zubař Více

Rosice 1 adresa

Praktická zubní lékařka

Palackého náměstí 22, Rosice 66501

K paní doktorce Žáčkové chodíme dlouhá léta celá rodina a jsme velmi spokojeni.
    každý 1/2 rok na preventivní kontrole
    perfektní komunikace, vždy řekne co bude dělat, jak vznikl problém se zubem, co lze dělat a jak nejlépe vyřešit
    vždy 100% profesionálkou
    je příjemná nejen na dospělé, ale i na děti, umí navázat kontakt
    tato ordinace nepotřebuje recenze, protože zde by si přálo chodit hodně lidí, ale aby se zachovala dostatečná péče o stávající pacienty, nelze donekonečna přijímat ty nové.

Děkuji za takové lidi v oblasti péče o zdraví.

• Praktická zubní lékařka Jiný  •

• Jsem spokojen. Paní doktorka vzbuzuje důvěru už svým zjevem. Vždy chodí vzorně upravená; přímo z ní vyzařuje solidnost.

Pokud chodíte na prohlídky jak máte, je velmi příjemná a precizní, mám sní dobré zkušenosti, doporučuji.

• Zdravim všechny.Tohle je ta nejhorši zubařka se kterou jsem se kdy setkala.V ordinaci jsem všeho všudy stravila 5 minut a s toho jsem 4 minuty poslouchala jak jsem měla dojit dřiv a že si za to mohu sama atd atd.Zub mi vyvrtala a hned zablombovala bez toho aniž by mi zanět v zubu zalečila.Nakonec to dopadlo tak že jsem skončila na pohotovosti kde mi museli řezat celou dasen a tyden jsem chodila s drenem.......Po moji velmi nemile zkušenosti jsem od ni hned odešla i s celou rodinou.Jelikož toto jsem s ni zažila už po třeti kdy mi něco vyvrtala.Takže nedoporučuji!!!!!

• Přidávám spíš špatnou zkušenost, vše honem honem, pečlivá zrovna není. A co víc - je nepříjemná až lehce arogantní. Když vás něco zabolí, a u ní to není výjimka, můžete se dočkat jejího znechuceného výrazu...

• V

Je to velmi dobrá zubařka chodím k ní já i mé dvě děti a jsme moc spokojeni paní doktorka Žáčková ví co dělá.

• namam dobre zkusenosti,neprijemna,bez citu

• R

Paní doktorka je příjemná,rychlá a pracuje precizně.Jsem velmi spokojen,považuji za štěstí,že jsem se k ní dostal.

je moc fajn. ochotná, šikovná... všem doporučuji.

Není citlivá,krček mi odmítla umrtvit s tím,že snad těch pár vteřin vydržím.
    Proto jsem přešla k jiné lékařce Je hodně sebevědomá,nic nevysvětlí-