Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Zdena
Pani doktorka je opravdu moc přijemna a ochotna a šikovná, já se zubaře bojím jak čert, ale co jsem začala k pani doktorce chodit tak strach pomalu upad :-) a co je super ta injekce neboli, umi to i s dětma chcodim tam i s prckem a parada už bych nemenila , trháni zubu na jedničku hned na poprve a byl venku
Odborník
Velice výborná lékařka! Všem velice doporučuji, vždy ochotná, milá, odborník na svém místě. Vždy jsem se bála zubařů, ale když jsem přišla k této paní doktorce, strach sice se, ale o poznání menší :) A sestřička.., také žena na svém místě!
~
Po bohatých zkušenostech s jiným zubařem a po spoustě odvrtaných zubů musím říct, že paní Voldřichová je vážně skvělá. Příjemná, šikovná a trpělivá. Vždy ochotná se mnou smlouvat o umrtvovací injekci :-)
Už to tu zaznělo mnohokrát, ale prostě to musím říct - od doby, co chodím k p. Voldřichové už se zubaře nebojím :-)
~
Mudr. Voldřichová je široko daleko nejlepší stomatolog. Ochotná, zákroky téměř bezbolestné...
~
Skvělá paní doktorka - má trpělivost a díky ní jsem se přestala bát chodit k zubaři.
E.Č
paní doktorka je super, mám ji ráda, chodíme k ní beze strachu celá rodina! Doporučuji
Stefan
Paní MUDr. Voldřichovou si velmi vážím, především za její přístup k pacientovi. Pacient ji neotěžuje, ale naopak je partnerem pro ní a naslouchá mu. Nikdy není naštvaná !!!! Setřička je take v pohodě a hlavně po návštěvě v ordinacu už zoubky nebolí !!!! A trhání zoubků umí prakticky bezbolestně !!!! VŘELE DOPORUČUJI ovšem. pokud vím, už má plno-:)
PS a s dětmi to prostě umí !!!
Spokojený pacient
Petra
paní zubařka příjemná na rozdíl od jiných jen sestřička by nemusela být tak vážná jsem spokojená
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.