Jana Provazníková, praktický lékař Kroměříž

Praktický lékař Více

Uložit

nám. Míru 3287, Kroměříž
Praktický lékař pro dospělé

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

T
Umístění: Praktický lékař pro dospělé

Paní doktorka je moje první a doufám, že i poslední praktická lékařka :-) Je lidská, naslouchá a je ochotná. Prostředí je vybavené a čisté. Sestřička je milá, přátelská. Jediná nevýhoda je dlouhé čekání v čekárně.

Ověřený profil

Skvělá a pečlivá lékařka s osobním přístupem k pacientům. Úžasná žena! Chodím k ní od doby,kdy pracovala na Lazaretu a po přechodu na Polikliniku k ní přešla celá moje rodina. Pomohla nám i v posledních 3 týdnech života mého tchána. Nedáme na ni dopustit!

Ověřený profil

Naprosto dokonalá paní doktorka a úžasná sestřička. Nikam jinam bych už nešla! Úplně vyhovuje i mému manželovi i mojí mamince.

Ověřený profil

Vždy jsem byla spokojená, stejně jako celá moje rodina, a to jak s prací a přístupem paní doktory, tak sestřičky,

Na MUDr. Provazníkovou nedám dopustit, je naší rodinnou lékařkou mnoho let, vždy nám vyšla vstříc i v případě, kdy dcera léta žijící v zahraničí potřebovala pomoc i mimo ordinační hodiny. A to ji nikdy neviděla. Potýkám se s určitými psychickými problémy, a dr. Provazníková mně pomohla víc než psycholožka. Ano, někdy se v ordinaci dlouho čeká, ale to je problém všech praktických lékařů. Díky za ni i za sestřičku.

Ověřený profil

Je ohromná a hlavně v dnešní době lidská. Hodně to dělá také naše sestřička po mateřské,která je velice pracovitá a tudiž na nás má p. doktorka více času. Přeji krásné svátečky a hlavně to zdravíčko.

Ověřený profil

paní doktorka je velice vnímavá a dělá čest svému povolání.

Moc milá, lidská, chápavá i kvalitní lékařka, kterých je málo.

Ověřený profil

Paní doktorka je velice obětavá,vstřícná,příjemná.Chodím k ní s se svými dcerami a nemůžeme si ji vynachválit.Vždy je úsměvavá a zodpovědná nikdy se nám nestalo že by vyšetření odbyla.Za péči děkuje rodina Kvitova

super