č.d. 1, Drásov 66424
3 názory
Pavel
Tak k této lékařce už nikdy. Moje poslední návštěva probíhala tak, že jsem přišel s bolestí zubu a citlivostí na teplé/studené. Na to mi řekla, že to přece nemůže nic dělat, že tam dala vložku... Podle ní zub vypadal dobře a tak byl v pořádku. Připadal jsem si jak simulant, co nemá nic lepšího na práci, než courat po doktorech. Tehdy jsem ji viděl naposledy, od té doby mám jiného zubaře.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Bohužel musím souhlasit s předchozím hodnocením. Paní zubařka má stokrát větší přehled o tom, co se děje za oknem jak v ordinačním křesle... Mně se po jejím několikanásobném zákroku uplně rozpadl zub - protože to ani jednou neudělala pořádně a neustále musela napravovat chyby sama po sobě. Sice je šetrná, ale k čemu to, když vám nakonec, díky ní, nezůstane v puse zdravý zub.. Odchazím.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Stanislav
K lékařce chodím pravidelně léta a jsem velmi spokojen jak s odborností tak s lidským přístupem k pacientům. A díky tomu mám i ve svém vysokém věku teměř všechny své zuby v dobrém stavu. Přeji všem nestydlivý široký úsměv.