Zobrazit ostatní profily hematologů v okolíZkušenosti
Paní doktorka je super ale přísná ale i hodná lékařka která mi před 17,5 roky zachránila život .
Moc jí děkuji, díky ní mám dnes krásné a zdravé dvojčátka holčičky a jsem zdravá.
MOC MOC DĚKUJI
Magdalena M.
Paní doktorka je kapacita !!!!!! Zachránila mi život ..... Je velmi vnímavá,lidská a profesionální... MNOHOKRÁT JI DĚKUJI :-)
petr.danek
Paní doktorka Marková je Kapacita (nutno zdůrazniti s velkým K) - její přístup je vždy profesionální, ve svém oboru je velmi educovaná (jak teoreticky, tak i prakticky), všechno říká narovinu a je velmi náklonná! - dokáže se do situace, na rozdíl od svých kolegů, velmi dobře vžít. Prošel jsem spoustou nemocničních oddělení a věřte mi, jen málo je takových doktorů. Mnohokráte děkuji!
Milous
Mám pocit, že čtu hodnocení na jiného lékaře. Paní doktorka je veliký odborník, o tom není debat. Bohužel mi toho moc nevysvětlila, určitě ne podrobně a to od začátku léčby (obdržela jsem brožury,ať si vše nastuduji) až do konce.Zdlouhavé a ubíjející čekání před ambulancí a když se nakonec dostanete dovnitř, tak vám napíše zprávu (na ty si potrpí) a jste během chvilky venku. Na zodpovězení dotazů k léčbě a výsledkům nemá prostě čas. V lepším případě je zodpoví velmi stručně nebo odborně a přes upozornění, že ne všem lékařským výrazům rozumíte, vám to jako laikovi již neumí vysvětlit. Není to jen můj názor, překvapilo mě, že o tom nikdo nenapsal. Na stacionáři si o tom povídají všichni. Slyšela jsem, že dříve, byla vynikající. Vnímavá, empatická a starostlivá, ale poslední dobou toto šlo stranou a paní doktorka se zaměřila jen na výzkum a papíry. Co bych chtěla vyzdvihnout je její sestřička, která je ochotná, milá a snaží se vše podrobně vysvětlit, když ji o to požádáte. Sestřičky na stacionáři by si zasloužily medaili za jejich přístup k nám - pacientům.
Born
Mudr.Marková je vyjimečná žena,nejen jako lékař,ale jako člověk. . . .. . .mám s ní velmi velké kvalitní zkušenosti. . .. před lety když mi byl zjistěn závažný hematologický nález,ona jedinná mě přijala a zachránila. . .. je bezvadná žena a člověk. .. .myslím,že celá hematologie by si měla z ní brát příklad a laskavě uvolnit místo,prostor a čas na vlastní výzkum. . .ona na to má opravdu hodně moc. . . .o empatiich ani nemluvím .. .. . danke. . .. .
Paní Doktorka mě teď léčí a já nemůžu být spokojenější s tím, že má mojí léčbu na starosti právě ona. Většího profesionála jsem v životě nepotkal. Je vnímavá, ochotná, vždy všechno vysvětlí a se vším poradí. Má neuvěřitelné znalosti a je vidět, že pro pacienty dělá maximum...=)
~
Paní doktorka mi byla doporučena.Jezdila jsem za ní ze severu Čech a nikdy jsem nelitovala.Tolerantní,trpělivá a vše s lidským přístupem.Ze všeho mě "vysekala" a nyní žiju klidně a mohu se věnovat svým koníčkům naplno.Kdybych musela volit znovu,určitě se na ní obrátím.
Prostě profík na svém místě.
~
Paní doktorka je velký profesionál, je to člověk na správném místě. Nejen mě ,ale i mnoho dalších, vyléčila a nyní mohu žít a užívat všeho krásného na tomto světě. díky moc.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.