MUDr. Jana Kostercová

Hradec Králové 1 adresa

Ordinace

U Fotochemy 1601/3, Hradec Králové 500 02

• I

MUDr. Kostercová patří mezi nejlepší lékaře v širokém okolí. Paní doktorko, děkuji za vše!

• Z

Paní MUDr. Janě Kostercové jsem pro její pečlivé vyšetření i prevence velmi vděčná. Vysvětlí vstřícně a podrobně výsledky, poradí srozumitelně a velmi dobře jak se léčit v dané situaci, 2x mně správnou diagnózou zachránila ze životně kritického zdravotního stavu. I pohlídá a připomene příští termín prohlídky. Děkuji za veškerou zdravotní péči !!! 5 hvězdiček si zaslouží celá ordinace, vřele doporučuji.

Zdeňka Smejkalová

• Ordinace Jiný  •

Paní doktorku navštěvuji bez malá 10 let a nikdy jsem neměl pocit, ze by mi nechtěla vyjít vstříc nebo ze by něco v mem případě zanedbala. Jsem spokojený.

• H

Chválím paní doktorku. Díky včasnému odeslání na vyšetření mě zachránila život. Jsem u paní doktorky v registraci již dlouhou dobu a nemohu si na ni i na sestřičku nijak stěžovat. Ještě jednou díky za záchranu života. Hana Kosová.

• Ordinace Jiný  •

Velký dík paní doktorce za řešení jakéhokoliv zdravotního problému a přístupu k dané situaci. Vždy ať už při klasické prevenci tak i při zdravotních problémech vzorny přístup jjak ze strany personálu (sestřičky) tak i ze strany paní doktorky. Při větších problémech vždy převeden na speciální pracoviště. Děkuji Vám paní doktorko za vše co jste vždy pro mě zdraví udělala. I nadále rád zůstávám pod vaši péči a zodpovědně vím proč.

• Ordinace Jiný  •

Přístup paní doktorky a momentálně i nové sestřičky naprosto katastrofický. O lidi se nezajímá vůbec. Jediné co je důležité jsou papíry. Byla jsem tam s úrazem nohy - na tu se ani nepodívala. Poté jsem tam volala.. Představení arogantním stylem "prosím" a když jsem se dovolila zeptat jestli jsem se dovolala správně tak mi bylo odpovězeno že řekla ordinace... Zeptala jsem se jestli je možné mi napsat e-recept, když už mi ho psala a ona že mě musí vyšetřit + že divně mluvím... odvětila jsem že to v životě neudělala a ve finále třískla s telefonem. Testy na genetiku mi taky neudělala ani mě nikam neposlala... řekla ať si to zařídím v nemocnici.... jelikož jde o genetiku kvůli celiakii tak mi řekla že je důležitá kolonoskopie.. což trochu popletla, protože je to gastroskopie .. za mě teda už nikdy!!!! Dokud mi nic nebylo a nebo jsem chtěla doporučení.. to bylo asi jediné co za mě zvládla. Takže už nikdy více!!!

• Ordinace  •

• T

Paní doktorku navštívím sice jen občas a s naprosto běžnými věcmi, ale vždy jsem spokojená. Dostanu se na řadu velmi rychle a mrtvá taky nejsem takže mě léčí správně zatím. Doporučuji ji

• Z

Pracovala jsem pro p.doktorku od r.2001 a můžu vám s čistým srdcem říct,jsem ráda,že jsem pryč a už ji nikdy nemusím vidět.Jako zaměstnanec,jako pacient i jako člověk.

Paní doktorko, děkuji za vaši péči, jsme s celou rodinou velice spokojeni a nenechte se otrávit lidmi, kteří řeší problém židle a neřeší vaší odbornost. Rada- když se ti někde nelíbí seber si kartu a jdi jinam!!!!!!

• U této paní doktorky jsem od roku 1993 a ani jednou mi preventivní prohlídku NEDĚLALA. Závidím těm šťastným s preventivní prohlídkou. Židle v ordinaci již bohužel není, byla asi blízko stolu paní doktorky. Nyní tam je již pouze lehátko. Po zkušenosti s předáním pacienta mezi lékaři a problémy s vystavením neschopenky si již myslím také své. A na všechno opravdu ibalgin nepomůže. Utlumí pouze problém, ale nevyřeší ho.Ještě že k ní chodím velmi málo a po poslední zkušenosti již chodit nebudu.