Praktický lékař pro dospělé

Dvořákova 385, Nový Bor 47301

• Naprosto neprofesionální osobní jednání, arogantní chování a velká nevstřícnost. Po 6. pokusu (běhěm 4 dní) mi konečně někdo zvednul telefon. Volala jsem jen kvůli obecnému dotazu, ale po minutovém dialogu se sestrou mi byla předána lékařka a ta mě naprosto neoprávněně seřvala a třískla mi s telefonem. Neuškodil by kurz slušného chování...

• H

Příjemná ochotná doktorka a sestřička také takto by to mělo u lékaře být samý úsměv a ochota

• S

Obdivuji jeji trpelivost a vnimavost k pacientovi. Takovych lekaru je potreba vice.

• velmi kvalitní doktor

• Velmi dobrá lékařka s osobním přístupem k pacientovi. Ochotná hledat řešení které by vyhovovalo pacientovi. Naslouchá, nedělá ukvapené závěry.
    Velmi příjemná ordinace včetně sestřičky.

Doktorka je skvělá, sic mě moc naslibovala a nic.. Ale doporučila bych ji..A sestřička Bártová je zlato, ve všech ohledech..

• U

Úžasně milá a příjemná lékařka, v oboru z laického pohledu prostě šikulenka. Se svou sestrou tvoří bezva dvojku...

• S

Mila a prijemna lekarka, nebyt jejiho vnimaveho pristupu k pacientum, no proste mi zachranila zivot. Velice si ji vazim. Sestricka p. Bartova je taktez velmi mila a velice zodpovedna. Skoda, ze se nedaji hodnotit i sestricky.

Příjemná, ochotná doktorka,i sestřička Bártová je fajn.