MUDr. Jana Formánková

Zubař Více

Dobřany 1 adresa

4 názory

Zubní ordinace ve zdravotním středisku

Stromořadí 956, Dobřany 33441

4 názory

• Taky jsem s paní zubařkou prošla celou základku, po kuřácké pauze mezi školní prohlídkou dětí bohužel nenásledovalo nasazení jednorázových rukavic, MNOHDY bohužel ani umytí rukou!!! Od početné skupiny lidí jsem slyšela, že vrtá i zdravé zuby, já mám od ní cca 12 amalgámových plomb, takže nevím, zda také někdy na mém chrupu neuspokojovala neodbytnou potřebu vrtání, i když zuby byly zdravé..

• Tato "doktorka" mi provázela celou dobu školních preventivních prohlídek. Není to zubařka nýbrž řeznice. Chová se neohleduplně. Člověk se topí ve vlastních slinách a jí je to jedno. Způsobila strach ze zubaře v mnoha ročnících dětí. Nyní se k jinému zubaři vždy těším.Výbava ordinace byla alespoň dříve zastaralá. Jsem pryč a jsem velmi rád. Matka se k ní nedávno po několika letech vrátila z důvodu blízkosti ordinace doufajíc ve změnu, opět ale raději půjde do Plzně. Je to dál, ale tohle se prej nedá vydržet.

• Nejhorší zubařka kterou jsem kdy zažila. Všichni si na ní akorát stěžují. Vratá zdravé zuby a ještě se tomu smejě a surove chování

• S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Přešla jsem k ní od jiného zubaře a opravdu vše mi dala dopořádku.