Náměstí Voskovce a Wericha 434, Sázava
30101958
Péče o pacienty a přístup - průměrný,jsou i jiní a mnohem lepší.Myslím,že snaha uzdravit není na pořadu dne. To je vše.
Já jsem s Dr. Vanišem naprosto spokojen,dobrý diagnostika a poradí si bez problémů i vyloženě chirurgickými záležitostmi. Když je údajně tak špatný lékař, proč má tedy stále plnou čekárnu ?!
zkušený praktik, dobrý dignostik, erudovaný odborník.
Přešli jsme i s manželem od jiného Dr. a jsme velice spokojeni. na tom, že si někdo během pracovní doby odskočí na WC nespatřuji nic zlého. Není ten, kdo by se zavděčil všem.
Pan doktor ordinuje dost často pod vlivem alkoholu.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dnes jsem navštívil zcela neplánovaně (akutně) p. doktora Vaniše s velkými zdravotními problémy. S péčí, přístupem, jednáním jsem byl nadmíru spokojen. Okamžitě natočil EKG aby vyloučil srdeční problémy a když s výsledkem nebyl úplně spokojen, okamžitě přivolal záchrannou službu. Díky i sestřičce Naděždě... :-)
Helena B.
S lékařskou péčí pana doktora Vaniše, u něhož je v registru celá moje rodina jsem naprosto spokojená - i s jeho sympatickým přístupem. Každému vyhovuje něco jiného, ale jsou i takoví, jež nejsou spokojeni nikde. Proto jedna rada: važte si života, nic lepšího zatím nikdo nevynalezl.
Miluše Švecová
Pana doktora již nenavštěvuji a to protože jsem s jeho péčí nebyla spokojená.Chodí k němu mý rodiče a s péčí spokojeni nejsou.Raději bych se léčila sama,nežnavštívit tohoto lékaře.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní