Aloisina výšina 798, Liberec 46015
Jiří N.
Zkušený profesionál s mimořádným odborným přehledem. Doporučuji všem známým, pomohl synovi ve velmi těžkých chvílích. Nepotkal jsem lepšího lékaře.
• Praktický lékař pro děti a dorost • •
Eva Rozsívalová
Pan doktor je opravdový profesionál a vzdělaný člověk, který na sobě stále pracuje. Svému oboru velmi dobře rozumí, snaží se nic nepodcenit, vždy udělá patřičné kroky k odstranění nemoci u dítěte. Případný zdravotní problém vždy s rodiči podrobně probere a srozumitelně vysvětlí. Je velmi empatický. K panu doktorovi již chodíme 24 let, nejprve s jedním dítětem, posléze s druhým. Jsme za něho velmi vděčni, jelikož je to jeden z mála lékařů, před kterým lze smeknout klobouk. Je to špička ve svém oboru.
• Praktický lékař pro děti a dorost • •
Martina
Jdzdíme za panem doktorem až z Prahy. Je počlivý,ochotný. Tak má lékař vypadat a chovat se k pacientům. V praze lékaři nepoznají astma pan doktor běhom 5 minut psal synovi léky a jsem bez kašle.
• Praktický lékař pro děti a dorost • Kašel •
petrahoustecka@seznam.cz
OD Petra Houštecká: Je to vynikající lékař s letitými zkušenostmi. Nikdy jsem se nesetkala s tak pečlivým přístupem. Mám oba syny nemocné a pan doktor mi vždy vše trpělivě vysvětlí.
T
Týna
Pan doktor mi pokaždé co jsem přišla s problémy v krku, řekl ať kloktám, přešla jsem k jiné doktorce a dostala jsem snad pokaždé antibiotikum. Nejsem spokojená.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
A. Jeníčková
Je výborný.
Dana Č.
Od pana doktora jsme odešli před 1. rokem mého syna, preventivní prohlídky odbývá, neměřil obvod hlavy, nekoukal na varlátka, nyníé jsme u MUDr. Alšové a naprosto spokojeni. Je pečlivá a preventivní prohlídky byly velmi pečlivě provedeny. Pan doktor mluví na rodiče dětí takovým stylem, že jsem nevěděla, co chtěl vlastně říci.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
I
Iva Samšiňáková
Pan doktor je velice pečlivý, po několika špatných diagnozách jiných lékařů se dostalo našim dětem báječné péče.Mohu jedině doporučit, děkuji za jeho trpělivost a čas který věnuje našim dětem.Doporučila jsem pana doktora i přátelům ze zahraničí a spokojenost byla veliká.
chodíme k tomuto lékaři rády,chová se velmi mile a pokaždé dobře poradí
Pediatr s dlouholetými zkušenostmi, jsme vcelku spokojení, je ochotný, i když je vyšetření občas dost rychlé. Snaží se omezovat předepisování antibiotik, což je plus, na druhou stranu předepíše na dermatitidu okolo pusinky rovnou mast s kortikoidy, po které se vše v konečném důsledku ještě zhoršilo a tak jsme ji museli zase rychle vysadit a zvládli jsme vše až po několika měsících trpělivého testování, co by mohlo pomoci. Docela mě zpětně udivilo, že bez okolků malému dítěti předepíše kortizolovou mast a mrzí mě, že jsme ji použili :(
Mám pocit, že diagnózy pana doktora jsou někdy trochu prvoplánové a míjí cíl, jen aby nějaká diagnóza byla. Vcelku přesto doporučuji, pokud si toto pan doktor přečte a bude se snažit se svým pacientům trochu víc věnovat.. :)• • •